πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Νέο Tiny Hatch on Method

Νέο Tiny Hatch on Method

Η επόμενη γενιά Tiny θα πωληθεί ως πεντάθια καταπακτή ως μέρος μιας σειράς που μπορεί να τεντώσει μέχρι και 10 bodystyles.
Η παραδοσιακή τριπλό κατακόρυφο θα παραμείνει το “αποκορύφωμα της μάρκας”, ωστόσο το πιο ευρύχωρο πεντάθυρο θα είναι ο πρώτος σχεδιασμός σε μια νέα ποικιλία που θα εμφανιστεί το 2014, χρησιμοποιώντας μια νέα πλατφόρμα που μοιράζεται με τη BMW.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο σχεδιαστής Adrian Van Hooydonk δήλωσε στο Auto Express: “Με το μίνι τρίτης γενιάς, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι πειραματικό”.
Οι ειδικές μας εικόνες εκθέτουν ακριβώς πώς θα διαμορφωθούν οι πέντε πόρτες, με δύο συντομευμένες πόρτες σε κάθε πλευρά, καθώς και ένα κάπως πιο βολβώδες σχήμα στο πίσω μέρος. Όπως και με το clubman, η πενταπλή πόρτα παίρνει ένα επιπλέον σύνολο μικρότερων παραθύρων για να βοηθήσει να βελτιώσει την οπίσθια ορατότητα.
Οι μηχανικοί στοχεύουν να απελευθερώσουν λίγο περισσότερη περιοχή καμπίνας στην τριών πόρτας επόμενης γενιάς ούτως ή άλλως, ωστόσο η ευελιξία της νέας πλατφόρμας θα επιτρέψει στο Tiny να τεντώσει το μεταξόνιο της πεντάθιης και να παρέχει περισσότερη πίσω τα πόδια.
Υπάρχει λίγο περισσότερο από μια οπίσθια προεξοχή από ό, τι στις τρεις πόρτες, η οποία θα πρέπει να απευθυνθεί και στην αόριστα μικρή μπότα του μίνι. Εκτός από αυτόν τον πρόσθετο τομέα, καθώς και την πρακτικότητα θα βελτιώσει τη γοητεία του αυτοκινήτου για τις οικογένειες καθώς και τις αγορές που απαιτούν περισσότερο χώρο, όπως οι ΗΠΑ. Η μάρκα δεν μπορεί να πληρώσει για να μείνει πίσω από Little Premium πέντε-doors όπως το Audi A1 Sportback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *