πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το νέο 2022 Ford Bronco Raptor Storms με πολύ περισσότερα από 400bhp

Το νέο 2022 Ford Bronco Raptor Storms με πολύ περισσότερα από 400bhp

Αυτή είναι η νέα Ford Bronco Raptor, μια σκληρή έκδοση του τεράστιου πωλητή του νέου SUV της μάρκας που δημιουργήθηκε για να εισαγάγει κάποια γοητεία απόδοσης εκτός δρόμου στη γραμμή Bronco- πάνω.
Πηγαίνει προς πώληση στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάρτιο, καθώς και ενώ δεν θα το πετύχουμε εδώ στη Βρετανία, μπορεί να παρουσιάσει μερικές από τις καινοτομίες εκτός δρόμου καθώς και από την απόδοση που μπορούμε να περιμένουμε από τον επόμενο Ranger Raptor, Με την τελευταία γενιά Ranger που εκτέθηκε στα τέλη του περασμένου έτους.

Η παραγωγή ξεκινά στο Ford F-150 Hennessey Velociraptor 600

Αναπτύχθηκε από την απόδοση της Ford, το Bronco Raptor είναι εξοπλισμένο με ένα ουσιαστικά αναθεωρημένο πλαίσιο με ψηλότερο ύψος ταξιδιού καθώς και ευρύτερο κομμάτι από το ρουτίνα Bronco. Το τελικό σχήμα ισχύος δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο η Ford δηλώνει ότι ο Bronco Raptor θα δημιουργήσει περίπου 400bhp.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η προσαρμοσμένη έκδοση του πλαισίου χαλύβδιου πλαισίου του Bronco του Bronco συνοδεύεται από νέους, ψηλότερους απορροφητές σοκ, καθώς και αυτό που δηλώνει ότι είναι ο ανταγωνισμός-spec μπροστά καθώς και οι πίσω άξονες, που χρησιμοποιούνται στο αυτοκίνητο του Bronco Dr Rally Plunder. Αυτοί οι άξονες διευρύνουν το κομμάτι κατά 218mm, ενώ το ελάχιστο ύψος ταξιδιού του Bronco Raptor κάθεται στα 332mm, μια ώθηση των 122mm.
Οι ημι-ενεργοί αποσβεστήρες με ορισμένο μέτωπο καθώς και πίσω συντονισμό τοποθετούνται, καθώς και αλλάζουν από αισθητήρες σε κάθε γωνία του αυτοκινήτου, παρακολούθησης των συνθηκών καθώς και ύψος ανάρτησης για να τροποποιήσουν τη ρύθμιση ανάρτησης σε κίνηση. Το νέο μέτωπο καθώς και τα οπίσθια διαχείριση των βραχιόνων επιτρέπουν υψηλότερη αναστολή, ενώ ο Bronco Raptor παίρνει ελαστικά εκτός δρόμου 37 ιντσών από το BFGoodrich, τυλιγμένο γύρω σε τροχούς 17 ιντσών.
18

Η πρόσθετη ασφάλεια κάτω του σώματος είναι ένα πιο κρίσιμο συστατικό. Ανθεκτικό bash καθώς και πλάκες ολίσθησης καλύπτουν τον μπροστινό προφυλακτήρα, τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων καθώς και την περίπτωση μεταφοράς. Η πρόσθετη ενίσχυση του σώματος έχει εφαρμοστεί στην στήλη Β καθώς και στο C-C-C-Pillar για υψηλότερη ακαμψία.
Η ισχύς παρέχεται από έναν νέο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων, που δημιουργεί περίπου 400bhp καθώς και συνδεδεμένο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 ταχυτήτων. Η Ford έχει αναπτύξει επτά τρόπους κίνησης στο Bronco Raptor, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου τρόπου “Baja” για μέγιστη απόδοση εκτός δρόμου, με βελτιστοποιημένη αντι-καθυστερημένη για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.
Το makeover είναι συνολικό με πολύ πιο επιθετικό στυλ που αξιοποιεί στο έπακρο την ευρύτερη διαδρομή, καθώς και το αυξημένο ύψος του ταξιδιού, ενώ οι ιδιοκτήτες του Bronco Raptor θα μπορούν να χρησιμοποιούν το αρθρωτό σύστημα του αυτοκινήτου, εξαλείφοντας καθώς και προσθέτοντας πόρτες, πλαίσια στέγης καθώς και πρόσθετα όπως κρίνουν κατάλληλα.

Ελέγξτε την αξιολόγηση της ρουτίνας Ford Bronco εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *