πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το PEUGEOT 208 Coutse αποκάλυψε

Το PEUGEOT 208 Coutse αποκάλυψε

Το Peugeot έχει εκτεθεί πλήρεις λεπτομέρειες καθώς και το κόστος της σειράς 208, ξεκινώντας από £ 9.995 για τον τρισδιάστατο βενζινοκίνητο σχεδιασμό 1,0 λίτρων σε πρόσβαση κέρδους σε επίπεδο εισόδου.
Ο θεμελιώδης βενζινοκινητήρας δημιουργεί 67bhp, καθώς επίσης διαθέτει εκπομπές CO2 99g/km. Οι βασικές συσκευές σχετικά με την πιο θεμελιώδη πρόσβαση κέρδους στα οχήματα περιλαμβάνουν τα μπροστινά ηλεκτρικά παράθυρα, το κεντρικό κλείδωμα καθώς και τα πίσω φώτα LED.
Περαιτέρω η ποικιλία ενεργών σχεδίων ξεκινούν από £ 11.695, καθώς και έρχονται εξοπλισμένα με κράματα 15 ιντσών, μπροστινά φωτιστικά ομίχλης, μια πολύχρωμη οθόνη αφής καθώς και Bluetooth.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τα σχέδια των αιλουροειδών είναι πάνω από την ποικιλία καθώς και εφοδιασμένα με αθλητικά καθίσματα, πανοραμική ηλιοροφή, κράματα 17 ιντσών καθώς και πίσω σπόιλερ. Μόνο η βενζίνη 1,6 λίτρων-τόσο φυσικά-ασθενείς όσο και υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις-καθώς και το ντίζελ 1,6 λίτρων είναι διαθέσιμα.
Υπάρχει επίσης μια έκδοση περιορισμένης έκδοσης ICE Velvet Edition, η οποία προσφέρεται ως σχεδιασμό τριών πόρτων μόνο καθώς και με τον βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων. Ξεκινώντας από ένα επιβλητικό £ 18.495 παίρνει μια παρατεταμένη συσκευή που λίστα που κυμαίνονται από SAT-NAV καθώς και αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων σε κράματα 17 ιντσών καθώς και χρωματισμένα παράθυρα.
Τα κυριότερα σημεία της σειράς κινητήρα είναι το ντίζελ E-HDI 1,4 λίτρων που διαθέτει εκπομπές CO2 τόσο χαμηλές όσο 87g/km καθώς και την υπερτροφοδοτημένη βενζίνη 1,6 λίτρων με 156bhp.
Το Peugeot 208 κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 28 Ιουνίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *