πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η αυστηρή επιβολή ορίων ταχύτητας αυτοκινητοδρόμου 70mph θα ελαχιστοποιήσει τις εκπομπές

Η αυστηρή επιβολή ορίων ταχύτητας αυτοκινητοδρόμου 70mph θα ελαχιστοποιήσει τις εκπομπές

, ένας κορυφαίος εμπειρογνώμονας μεταφορών έχει ζητήσει αυστηρά την επιβολή του ορίου ταχύτητας αυτοκινητοδρόμου 70mph θα δημιουργούσε “σημαντικές” βελτιώσεις στην ποιότητα του αέρα και θα “δώσει το μεγαλύτερο όφελος για την ποιότητα του αέρα σήμερα”.
Ο Richard Cuerden, Διευθυντής της TRL Academy, που ονομάζεται επιβολή του ορίου αυτοκινητοδρόμων 70 μίλια / / ο ελέφαντας στο δωμάτιο “όσον αφορά τις συζητήσεις σχετικά με τους κανονισμούς εκπομπών.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Η οδήγηση 1 μίλι / ώρα πάνω από το όριο πρέπει να επιβαρύνει ποινή – Αρχηγός της αστυνομίας
Εξήγησε: “Αν θέλαμε να βελτιώσουμε την ποιότητα του αέρα, για να ελαχιστοποιήσουμε τις εκπομπές, θα αγκαλιάσαμε τα όρια ταχύτητας που έχουμε στους αυτοκινητόδρομους μας ιδανικούς τώρα. Θα είμαστε αρκετά γενναίοι για να πούμε «70mph δείχνουν 70mph» και θα δούμε μια τεράστια αλλαγή βήματος. Είναι το μόνο πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε εν μία νυκτί. ”
Ο Cuerden πρόσθεσε ότι “η ευρωπαϊκή έρευνα αναφέρει ότι υπάρχει μεταξύ 12-20 % μείωσης του καυσίμου” όταν ταξιδεύει σε 70 μίλια / ώρα σε σύγκριση με 80 μίλια / ώρα και δήλωσε ότι οι εκπομπές θα μειωθούν επίσης με ελαχιστοποιημένη ταχύτητα.
Προηγούμενες έρευνες που δημοσιεύθηκαν από την κυβέρνηση όταν εξετάστηκαν τα όρια αυτοκινητοδρόμων 80 μίλια / ώρα πριν από μερικά χρόνια, διαπίστωσαν ότι οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) ενισχύθηκαν κατά 3-6 % στα αυτοκίνητα που ταξιδεύουν σε 80 μίλια / ώρα αντί 70mph. Οι εκπομπές οξειδίου του αζώτου (NOX) αυξήθηκαν επίσης κατά 2-4 %.
Ωστόσο, ο Δρ John Norris, κύριος εμπειρογνώμονας για την ενέργεια και το περιβάλλον του Ricardo, πιστεύει ότι η καθαρή φύση των σύγχρονων πετρελαιοκινητήρων Euro 6 έδειξε ότι οι ελαχιστοποιημένες εκπομπές NOX δεν θα ήταν το πιο σημαντικό αποτέλεσμα ενός αυστηρά παρατηρημένου ορίου ταχύτητας 70mph.
“Εάν το αυτοκίνητο εκτελείται σε σχετικά σταθερό υψηλό φορτίο, η δοσολογία που απαιτείται για την εξουδετέρωση που μπορεί να ελεγχθεί με ακρίβεια”, δήλωσε ο Δρ Norris. “Και για αυτά τα οχήματα, μια τέτοια αλλαγή στην ταχύτητα θα είχε πολύ λίγη αλλαγή στις εκπομπές NOX.”
Ο Cuerden αναγνώρισε ότι αυτό είναι αληθινό, αλλά υπογράμμισε ότι άλλες εκπομπές θα εξακολουθούσαν να ελαχιστοποιούνται με τα επιβαλλόμενα όρια 70mph λόγω της “σύνθεσης καυσίμου σήμερα, όπου δεν έχουμε πολύ πολλά από αυτά τα αυτοκίνητα στο δρόμο”.
Η μείωση των εκπομπών είναι πιθανό να είναι στην πρώτη γραμμή των μυαλών των υπουργών μεταφορών επί του παρόντος, μετά από μια πρόσφατη ήττα στο High Court για την ανεπάρκεια των επίσημων σχεδίων βελτίωσης της ποιότητας του αέρα.
Γνωρίζατε ότι οι έξυπνες κάμερες αυτοκινητοδρόμων εξακολουθούν να είναι ενεργές ακόμη και όταν δεν υπάρχει όριο μεταβλητής ταχύτητας; Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *