πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Γρήγορα καθώς και Furious Online 2018: Πίσω από τις σκηνές

Γρήγορα καθώς και Furious Online 2018: Πίσω από τις σκηνές

Όσον αφορά τις ταινίες των οχημάτων, είναι δύσκολο να προτείνουμε ενάντια στην επιτυχία του γρήγορου και εξαγριωμένου franchise. Είναι 16 χρόνια θεωρώντας ότι η αρχική κινηματογραφική ταινία βγήκε, με τα Universal Studios να έχουν ολοκληρώσει την όγδοη επανάληψη της νωρίτερα αυτό το έτος.
Τώρα το franchise πρόκειται να μεταρρυθμιστεί όταν και πάλι, αυτή τη φορά σε μια εντυπωσιακή online show που παίρνει τοποθεσία τον Ιανουάριο στο O2 Arena στο Λονδίνο. Το Automobile Reveal πέρασε πολύ καιρό πίσω από τις σκηνές, μιλώντας σε μερικούς από τους οδηγούς, τους χορογράφους καθώς και τους παραγωγούς της παράστασης για να πάρουν μια αίσθηση του τι να περιμένουν από το Quick & Furious Live.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Κορυφαία 10 καλύτερα οχήματα κινηματογραφικής ταινίας όλων των εποχών
Παρόλο που η εκδήλωση θα πάρει την τοποθεσία στο O2 Arena, έχουμε έρθει στο παλιό στρατόπεδο στρατού στο Cottesmore, Oakham, East Midlands, όπου λαμβάνουν χώρα μερικές από τις πρόβες. Η ηλεκτρονική εκδήλωση είναι το πνευματικό τέκνο της Rowland French, του οποίου το βιογραφικό σημείωμα περιλαμβάνει την ανάπτυξη της εκπομπής Top Gear Online μετά από ένα stint ως παραγωγός στην τηλεοπτική σειρά του BBC.
Οι Γάλλοι μας λένε ότι η γρήγορη και εξαγριωμένη σε απευθείας σύνδεση έχει προχωρήσει για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, με την ομάδα να παράγει μια ολοκαίνουργια γραμμή με ένα μέσο που τηλεφωνάει στο «Live Automotive Theatre». Αν και το στυλ της επίδειξης θα είναι φρέσκο, οι γαλλικοί επαληθευμένοι οπαδοί των ταινιών θα είναι σε θέση να περιοχές από τις διάφορες ταινίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *