πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το Ssangyong για να αποκαλύψει τον αντίπαλο της Nissan Juke στο Geneva Motor Show

Το Ssangyong για να αποκαλύψει τον αντίπαλο της Nissan Juke στο Geneva Motor Show

το Ssangyong πρόκειται να αποκαλύψει έναν αντίπαλο της Nissan Juke στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2014, μπροστά από το αυτοκίνητο που κυκλοφορεί το 2015, η Car Express έχει μάθει.
Το νέο μικρό crossover θα καθίσει σε μια νέα πλατφόρμα πλαισίου και θα κάνει ντεμπούτο ένα νέο ζευγάρι κινητήρων 1,6 λίτρων-μία βενζίνη και ένα ντίζελ.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η εξασφάλιση αυτής της νέας τεχνολογίας ήταν δυνατή χάρη σε μια μεγάλη επένδυση από τους ιδιοκτήτες της Ινδίας της Ινδίας Mahindra & Mahindra και η Ssangyong ελπίζει ότι μόλις προστεθεί αυτό το αυτοκίνητο στο χαρτοφυλάκιο, το εργοστάσιό της στην Κορέα θα φτάσει σε πλήρη χωρητικότητα και τελικά φτάσει στην κερδοφορία.
Το εξωτερικό στυλ θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την έννοια του XIV-1 που παρουσιάζεται στη Φρανκφούρτη το 2011-με μια καθαρή, πολύ πιο σύγχρονη εμφάνιση από την τρέχουσα σύνθεση της μάρκας. Με μια ευρωπαϊκή ημερομηνία έναρξης της αγοράς που ορίστηκε τον Ιανουάριο του 2015 και μια τιμή εκκίνησης που θα μπορούσε να γλιστρήσει κάτω από £ 12.000, το νέο αυτοκίνητο ανατρέπεται για να είναι ένας ισχυρός πωλητής στην Ευρώπη.
Μέχρι τώρα σφιχτά φορολογικά περιορισμούς CO2 και ένα στενό εύρος κινητήρα έχει περιορίσει την έκκληση της μάρκας. Μέχρις ότου το νέο αυτοκίνητο φτάσει, η εταιρεία αποδίδει τις ελπίδες της για την πιο πρόσφατη έκδοση του Ssangyong Rexton 4×4-ένα roader επτά θέσεων που κοστίζει λιγότερο από £ 26.000 ακόμη και για πλήρως φορτωμένη έκδοση αυτοκινήτου κορυφαίου spec.
Επί του παρόντος, οι στόχοι πωλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μέτριοι με το εμπορικό σήμα για την πορεία για να πουλήσουν περίπου 1.800 αυτοκίνητα το επόμενο έτος και να επεκτείνουν το δίκτυο αντιπροσώπων σε 75 υποκαταστήματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το τέλος του επόμενου έτους. Η εταιρεία ελπίζει να εδραιωθεί ως εξειδικευμένος ειδικός 4×4 με τιμές αρκετά χαμηλές για να ανταγωνιστεί τους χρησιμοποιημένους ανταγωνιστές της Premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *