πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Στιγμές που πρέπει να θυμάστε: Το όχημά μας επισημαίνει το 2021

Στιγμές που πρέπει να θυμάστε: Το όχημά μας επισημαίνει το 2021

που εργάζεται στο Automobile Reveal περιλαμβάνει πολλά προνόμια, οδηγώντας γενικά νέα οχήματα σχεδόν σε τακτική βάση, ωστόσο συχνά μπορούμε να ελέγξουμε κάτι έξω από το συνηθισμένο. Είναι αυτά τα ειδικά γεγονότα που συχνά έχουμε κατά νου χρόνια αργότερα, είτε καθόμαστε πίσω από το τιμόνι ενός supercar σε ένα κλειστό διάδρομο είτε που πετάει στα μισά του δρόμου σε όλο τον κόσμο για μια αυτοκινητιστική εκπομπή.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Όμως, ενώ κάναμε μερικά σπουδαία πράγματα το 2021, πολλοί από εμάς ήταν απλώς ευτυχείς να βγούμε, καθώς και για άλλη μια φορά – ικανοποιώντας τους συναδέλφους καθώς και τους εκτελεστές της αγοράς. Έτσι, ελέγχεται παρακάτω, καθώς κάθε μέλος της ομάδας Automobile αποκαλύπτει την ομάδα του αυτοκινήτου του έτους.
Κυριότερα σημεία του έτους 2021
Skoda Enyaq στη Βόρεια Ιρλανδία
17

John McIlroy, αναπληρωτής συντάκτης
Μεγάλο μέρος των τελευταίων δύο ετών έχει δαπανηθεί στο σπίτι, με ταξίδια που περιορίζονται μόνο σε σημαντικά ταξίδια. Έτσι, το επίκεντρο του 2021 πρέπει να είναι ένα κατάλληλο οδικό ταξίδι – καθώς και κάποιος που δαπανάται στην επιχείρηση του θρυλικού αυτοκινήτου αποκαλύπτει τον Snapper Pete Gibson.
Το σχέδιο ήταν να οδηγήσει το νέο Enyaq IV της Skoda στη Σκωτία της Αγγλίας, την Ουαλία καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία σε μία μόνο κατηγορία. Έτσι, η πρώτη μέρα ήταν μια μακρά διαδρομή από το Dumfries μέχρι το Deeside, καθώς και τότε όσο και το Birkenhead για να πιάσει το σκάφος μιας νύχτας στο Μπέλφαστ. Περνούσαμε από το πλοίο εκείνο το πρωί του Μαΐου κάτω από ασυνήθιστα ηλιόλουστα ουρανό, καθώς και ένα θερμό καλωσόρισμα από το προσωπικό στο εντυπωσιακό τιτανικό κτίριο της πόλης.

SKODA ENYAQ ROAD TRID: Τέσσερα έθνη σε μία χρέωση

Ήταν η κίνηση μετά από αυτό που έχω συνεχίσει να απολαμβάνω από τότε, όμως, καθώς κατευθυνθήκαμε βόρεια του Μπέλφαστ στο υπέροχο Α2 στο Glenarm, θεαματικούς βράχους στη μία πλευρά, την ιρλανδική θάλασσα (και την ορατή ακτογραμμή της Σκωτίας) στο άλλο. Μου άρεσαν οι δρόμοι, πήρα την ευχαρίστηση στην εταιρεία του Pete, καθώς και εκτοξεύτηκε από τις φωτογραφίες που πήρε.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *