πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το τετραμελές Supercar McLaren είναι δυνατόν, ωστόσο, δεν θα έχει τέσσερις πόρτες

Το τετραμελές Supercar McLaren είναι δυνατόν, ωστόσο, δεν θα έχει τέσσερις πόρτες

Η ποικιλία σχεδιασμού του McLaren θα μπορούσε να αναπτυχθεί για να συμπεριλάβει τετραμελές, σύμφωνα με τον CEO Mike Flewitt. Μιλώντας αποκλειστικά στο Auto Reveal στο Shanghai Motor Show, ο Flewitt παραδέχτηκε ότι μια τετραμελή McLaren είναι κάτι που η επιχείρησή του συνεχίζει να εξετάζει, ωστόσο απέκλεισε ένα τετράθυρο μοντέλο: “Μπορώ να δω τέσσερα καθίσματα, ωστόσο όχι τέσσερις πόρτες”, αυτός μας είπε.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Μπορεί να είναι είτε αθλητικές σειρές είτε τελικές σειρές, καθώς θα μπορούσα να δω το GT να βελτιώσει περαιτέρω τη χρηστικότητα του καθώς και να μετακινηθεί περαιτέρω προς αυτή την κατεύθυνση εάν το όχημα αυτό μπορεί να έχει τουλάχιστον μια διαμόρφωση 2+2”
• Τα καλύτερα supercars για αγορά τώρα
“Θα το δούμε, θα δούμε αν είναι αυτό που θέλει η αγορά καθώς και να δούμε αν θα εξακολουθούσε να έχει τα χαρακτηριστικά οδήγησης που θα θέλατε από τα οχήματά μας – θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κάπως μακρύτερο μεταξόνιο, ώστε να χάσετε ένα Λίγο από την ευελιξία που είναι εκεί. Ωστόσο, αν αυτό που πήρατε ήταν πιο ελκυστικό από αυτό που υπάρχει σε αυτό το τμήμα τότε ίσως, ναι. ”
Ο Flewitt εξήγησε επίσης τη διαδικασία που θα πήγαινε με την McLaren πριν από την υπογραφή ενός μοντέλου 2+2. “Όταν κάνουμε τον προγραμματισμό των προϊόντων μας, υπάρχουν τρία πράγματα που μετράω πάντα: η επιχειρηματική περίπτωση, η μάρκα – θα είναι σαφές ότι η απαίτηση είναι ένα McLaren που ταιριάζει με το εμπορικό σήμα που οικοδομούμε, καθώς και το τρίτο είναι γύρω από την καινοτομία – Θα απαιτείται να είναι καλύτερη στην τάξη καθώς και να οδηγήσει την αγορά “, ανέφερε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *