πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile «Το Smart μπορεί να είναι η μεγαλύτερη δυσκολία του Geely ακόμα»

«Το Smart μπορεί να είναι η μεγαλύτερη δυσκολία του Geely ακόμα»

Wise ήταν πάντα κάτι παζλ. Θα πίστευες ότι μια μάρκα μικρού αυτοκινήτου Mercedes θα ήταν ένα σίγουρο χτύπημα πυρκαγιάς, έτσι δεν θα ήταν; Αν κοιτάξετε την επιτυχία που έχει κάνει η BMW από το MINI – βεβαίως με ένα δίκαιο κομμάτι προέλευσης πίσω από αυτό – η αλήθεια ότι ο σοφός δεν έχει ξεφύγει ποτέ ήταν μάλλον μια έκπληξη.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Θυμηθείτε, αυτό είναι τα αυτοκίνητα και το φορτηγό που γεννήθηκε από μια σύνδεση στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με το Swiss Watch Manufacturer Swatch. Ήταν μικρό, ήταν χωρίς κίνδυνο, καθώς ήταν δροσερό-ωστόσο ήταν αρκετά φοβερό να οδηγείτε.

Smart Idea #1 Προεπισκοπήσεις 2023 Ηλεκτρικό SUV

Για να είμαστε δίκαιοι, υπήρξαν πολλά αυτοκίνητα και φορτηγά καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών που δεν ήταν τόσο σπουδαίοι πίσω από το τιμόνι, καθώς ποτέ δεν τους εμπόδισε να πουλήσουν σε τεράστιους αριθμούς. Έτσι ίσως αυτό είναι ακόμα ένα ακόμη παράδειγμα της Mercedes που έχει έναν σκληρό χρόνο για να χειριστεί ένα εμπορικό σήμα-όπως είναι με το δικό της Maybach, AMG καθώς και sub-brands EQ.
Το επιχειρηματικό σχέδιο πίσω από την επανεκκίνηση του WISE-χρησιμοποιώντας την κοινοπραξία με την κινεζική γίγαντα Geely για την ανάπτυξη νέων smarts-φαίνεται σαν νικητής, ιδιαίτερα με το φρέσκο, ηλεκτρικό SUV.
Έχουμε δει το εξαιρετικό έργο που έχει κάνει η Geely με τη Volvo καθώς και στην επανεξέταση της καμπίνας του Λονδίνου με το Levc. Τώρα, ο Lotus επωφελείται επίσης από την επένδυση της κινεζικής επιχείρησης.
Ωστόσο, το κλειδί για την επιτυχία της Geely με τις ξένες μάρκες της έχει αφήσει τους ντόπιους να τους τρέχουν καθώς και να τους υποστηρίξουν – με βαθιές τσέπες – σε όλη τη διαδρομή. Μιλήστε σε όσους κατανοούν καθώς και η επιχείρηση αναγνωρίζεται ως εξαιρετικός ιδιοκτήτης.
Το Smart μπορεί να είναι η μεγαλύτερη δυσκολία του Geely ακόμα. Κάτω από τη διαχείριση της Mercedes, δεν ήταν ποτέ επιτυχία, καθώς ποτέ δεν είχε πραγματικά μια αφαίρεση ταυτότητας. Εκτός από το μοντέλο Fortwo, έχουμε δει διαφορετικά αυτοκίνητα και φορτηγά κάτω από διαφορετικές κοινοπραξίες που δεν είχαν ποτέ το είδος της επιτυχίας που πραγματικά θα έπρεπε να είχε κάνει ένας «μίνι Merc».
Η μετάβαση σε ένα ηλεκτρικό SUV που αναπτύχθηκε στην Κίνα έχει νόημα, καθώς και τα αυτοκίνητα και το φορτηγό φαίνονται υπέροχα. Έτσι ίσως αυτή είναι η αρχή για κάτι σπουδαίο για το Smart. Ας ελπίσουμε.
Δείτε το νέο κομψό έξυπνο Brabus 92R εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *