πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το Hyundai Grandeur Saloon αναβίωσε ως Vintage Electric Idea Vehicle

Το Hyundai Grandeur Saloon αναβίωσε ως Vintage Electric Idea Vehicle

Είναι τα 35α γενέθλια της Hyundai Grandeur φέτος για να γιορτάσουν, η κορεατική μάρκα έχει παράσχει στο σαλόνι ένα φουτουριστικό makeover καθώς και ένα νέο ηλεκτρικό κινητήρα.
Η ιδέα συμμορφώνεται με το ίδιο ακριβώς σύντομο με το πρόσφατο ηλεκτροκίνητο restomod της επιχείρησης για το παραδοσιακό Coupe Pony, αφομοιώνοντας τη σύγχρονη καινοτομία με τις παραδοσιακές γραμμές του αυτοκινήτου.

Hyundai για την εισαγωγή δύο νέων κινητήρων κυττάρων καυσίμου υδρογόνου το 2023

Στο εξωτερικό, η Hyundai έχει ανταλλάξει το μπροστινό μέρος του Saloon της δεκαετίας του 1980 καθώς και τους οπίσθιους λαμπτήρες για μονάδες LED Bang-up-to-date Pixel. Υπάρχουν επίσης μερικοί νέοι κάτοπτρα, νέος πίνακας σώματος, νέοι τροχοί καθώς και μια επανασχεδιασμένη μάσκα καλοριφέρ που μιμείται το μοτίβο chequerboard στα νέα φώτα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ενώ τα εξωτερικά τσιμπήματα του Hyundai είναι μάλλον λεπτές, το εσωτερικό του Grandeur EV είχε μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση. Οι μηχανικοί της εταιρείας διατήρησαν το vintage τιμόνι του αυτοκινήτου καθώς και την παύλα, ωστόσο τα αναλογικά ρολόγια, το ραδιόφωνο καθώς και οι έλεγχοι του κλίματος έχουν αντικατασταθεί από τρεις οθόνες.
Η διαμόρφωση φαίνεται να είναι το ίδιο ακριβώς σύστημα που ανακαλύφθηκε στο ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5, που μοιράζεται το ίδιο ακριβώς συνδεδεμένο σύμπλεγμα ψηφιακών μετρητών καθώς και σύστημα ψυχαγωγίας που σκαρφαλώνει στην κορυφή του ταμπλό.
Η Hyundai έχει επίσης προσθέσει μια περαιτέρω οθόνη στην κεντρική κονσόλα, η οποία ελέγχει το σύστημα θέρμανσης του αυτοκινήτου καθώς και ενεργεί ως κέντρο ψυχαγωγίας. Οι εικόνες της εταιρείας δείχνουν ότι το σύστημα προσφέρεται με μια εφαρμογή για πιάνο 80s. Η εφαρμογή πιάνου (και κάθε είδος άλλης μουσικής που επιθυμεί να παίξει ο οδηγός) είναι διοχετεύεται με ένα νέο στερεοφωνικό σύστημα 18 ηχείων.
Τα καθίσματα είναι επίσης καινούργια, καθώς και τα επικαλυμμένα σε Βουργουνδία βελούδο ως νεύμα στο αρχικό σαλόνι μεγαλοπρέπειας. Ωστόσο, η Hyundai έχει τοποθετήσει τις καρέκλες με μάλλον αρπακτικές δερμάτινες πλάτες Nappa, οι οποίες συγκρατούνται μαζί με παχιά δερμάτινα ράμματα.
Η Hyundai έχει επίσης ανταλλάξει τον επιλογέα εργαλείων του βασικού αυτοκινήτου με αντικατάσταση εμπνευσμένου από αεροσκάφη αεροσκαφών. Υπάρχει επίσης ένα νέο κρυμμένο διαμέρισμα στην κεντρική κονσόλα, την οποία τα κράτη της επιχείρησης είναι ιδανικά για την απόκρυψη τιμαλφών όπως τα ρολόγια ή, όπως απεικονίζεται από τις εικόνες της επιχείρησης, ένα ωραίο ζευγάρι πούρα.
Τώρα κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε όλα σχετικά με το τελευταίο καθαρό ηλεκτρικό restomod της Hyundai για το αρχικό Coupe Pony …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *