πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Ο Ariel Atom 3.5R αποκάλυψε

Ο Ariel Atom 3.5R αποκάλυψε

Ο κατασκευαστής Somerset Ariel αποκάλυψε την τελευταία έκδοση του Atom-The Ariel Atom 3.5R. Τοποθετημένη από μια συντονισμένη έκδοση του κινητήρα IVTEC των 2.0 λίτρων που βρίσκεται στον τρέχοντα Honda Civic Type R, το 3.5R διαθέτει επίσης έξι ταχυτήτων διαδοχικό κιβώτιο ταχυτήτων, αναβαθμίσεις ανάρτησης και νέο αμάξωμα.
Η Ariel έχει υπερφορτώσει τον κινητήρα Honda των 2.0 λίτρων για 10 χρόνια, με ισχύ από το τελευταίο μοντέλο μέχρι το 350bhp και 330nm ροπής. Οδηγούμενη από τους πίσω τροχούς, η ισχύς τοποθετείται μέσω ενός νέου διαδοχικού κιβωτίου ταχυτήτων Sadev έξι ταχυτήτων με κιβώτια που τοποθετούνται στο τιμόνι. Οι ανυψωτικές μετατοπίσεις χωρίς συμπλέκτη διαρκεί λιγότερο από 40 χιλιοστά του δευτερολέπτου και κάτω από τα 50 χιλιοστά του δευτερολέπτου με 3,5R ικανές για πέντε downshifts σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Σε συνδυασμό με το σώμα featherweight 550kg, το 3,5R αποστέλλεται 0-60mph σε 2,6 δευτερόλεπτα και 0-100mph σε 6,0 δευτερόλεπτα νεκρά. Η κορυφαία ταχύτητα είναι 155 μίλια / ώρα. Ένα ρυθμιζόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης είναι επίσης διαθέσιμο για τους πελάτες να προσαρμόσουν τα αυτοκίνητά τους ώστε να ταιριάζουν με τις ατομικές προτιμήσεις οδήγησης.
Οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται με τη ρύθμιση ανάρτησης, με το 3,5R να τοποθετηθεί ως συμβατικό με τους αποσβεστήρες Ohlins. Οι πελάτες μπορούν επίσης να spec Road, Track ή Race Springs για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση. Η προσέγγιση του Ariel’s actoror δεν σταματά εκεί, με τους αγοραστές να μπορούν επίσης να καθορίσουν διαφορετικά αμάξωμα, τροχούς, ελαστικά, φρένα καθώς και διάφορα εξαρτήματα δρόμου, τροχιάς και αγωνιστικών.
Ένας Ariel ανέπτυξε απομακρυσμένο σύστημα ψύξης λαδιού και ο ψύκτης φόρτισης στεγάζεται επίσης σε κάθε πλευρά του 3,5R στα προαιρετικά πλευρικά λοβό, τα οποία βοηθούν τις θερμοκρασίες της ροής αέρα και του κινητήρα ακόμη και υπό σκληρή χρήση.
Το Atom 3.5R θα συναρμολογηθεί στο εργοστάσιο της μάρκας στο Somerset, με τα πρώτα αυτοκίνητα να αναμένουν από την παραγωγή αργότερα φέτος. Οι τιμές θα ξεκινήσουν από £ 54.000 (συν το ΦΠΑ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *