πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Motor Motor Show 2021: Ειδήσεις Round-Up και όλα τα αυτοκίνητα

Motor Motor Show 2021: Ειδήσεις Round-Up και όλα τα αυτοκίνητα

Το πρώτο Motor Show του Μονάχου ήταν μια τεράστια επιτυχία. Επισήμως ονομάζεται IAA Mobility, εξαπλώθηκε ακριβώς σε όλη την πόλη, με ένα συμβατικό χώρο αυτοκινήτων, καθώς και εμφανίσεις στο κέντρο της πόλης και ακόμη και μια δοκιμαστική διαδρομή που συνδέει τις κύριες τοποθεσίες.
Το Motor Show του Μονάχου φιλοξένησε τις αποκαλύψεις διαφόρων νέων μοντέλων και μπορείτε να διαβάσετε για όλα τα πολλά βασικά παρακάτω στον κατάλογο των κατασκευαστών αυτοκινήτων A-to-Z και τι έφτασαν στην παράσταση.

Τα καλύτερα αυτοκίνητα του 2019 Frankfurt Motor Show

Η Audi, η BMW, η Cupra, η Dacia, η Hyundai, η Mercedes, η Polestar, η Porsche, η Renault, η Smart και η Volkswagen ήταν όλοι παρόντες στην εκπομπή του Μονάχου, αλλά υπήρχαν μερικοί βασικοί κατασκευαστές που έδωσαν την εκδήλωση: , Peugeot, Citroen και Fiat.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το 2021 Motor Show του Μονάχου αντικατέστησε το συμβατικό αυτοκινητιστικό show της Φρανκφούρτης και χτίστηκε γύρω από την περιοχή Summit, ένα κοινό χώρο αυτοκινήτων με αίθουσες γεμάτες νέα προϊόντα. Αυτό είναι όπου οι δημοσιογράφοι μας ήταν σκληροί στην εργασία κουβεντιάζοντας με τους προϊστάμενους της βιομηχανίας για το κυνήγι για τις γνωστές κουταλιές μας και τις αποκλειστικές ειδήσεις.
Στη συνέχεια, υπήρχε η μπλε λωρίδα, μια δοκιμαστική διαδρομή που έτρεξε από το συνεδριακό κέντρο στο κέντρο της πόλης, όπου οι επισκέπτες θα μπορούσαν να δοκιμάσουν νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων και των ποδηλάτων – επειδή η κινητική έκθεση επικεντρώθηκε σε όλες τις μορφές κινητικότητας και όχι μόνο στα αυτοκίνητα. Τέλος, υπήρχε ο ανοιχτός χώρος στο κέντρο της πόλης, όπου οι επισκέπτες στο Μόναχο ήταν σε θέση να δουν τα νέα αυτοκίνητα και άλλες μεταφορές.
Motor Show του Μονάχου 2021: Περιορισμοί ειδήσεων
Η Hyundai ανακοινώνει τα σχέδια για να μεταβεί σε ηλεκτρική ηλεκτρική στην Ευρώπη μέχρι το 2035
Hyundai για να ξεκινήσει δύο νέους κινητήρες κυψέλης καυσίμου υδρογόνου το 2023
Polestar RE: Μετακινήστε την ιδέα που αποκαλύφθηκε ως σκούτερ παράδοσης τελευταίου μιλίου
Η Renault και η Dacia για να αναζητήσουν επέκταση απαγόρευσης βενζίνης και ντίζελ έως 2040
Volkswagen ID.3 GTX Hot Hatch Επιβεβαιώθηκε για παραγωγή
Υψηλής απόδοσης Volkswagen ID. Life GTX στα έργα

Motor Show 2021: Γκαλερί
38

Motor Show του Μονάχου 2021: Α έως Ζ
Audi
Audi GrandSphere
Audi Skysphere
Audi Rs 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *