πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Δώρα 2013: Τι να πάρετε για τους αυτοκινητιστές

Καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Δώρα 2013: Τι να πάρετε για τους αυτοκινητιστές

Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους κινητήρες έχουν στρογγυλευθεί σε αυτή την εύχρηστη λίστα. Μπορεί συχνά να είναι δύσκολο να αγοράσει για μια πετρέλαιο. Εκτός αν είστε σούπερ πλούσιοι, αγοράζετε ένα νέο αυτοκίνητο είναι εκτός ερώτησης.
Έχουμε επιλέξει 24 από τα καλύτερα δώρα αυτοκινήτων για περίπου £ 50 ή λιγότερο και έχετε επιλέξει ένα δώρο ονείρου αν αισθάνεστε ιδιαίτερα flush.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Έχουμε εξασφαλίσει ότι εξυπηρετούμε όλες τις ηλικίες του ανεμιστήρα αυτοκινήτων, έτσι από τα παιχνίδια μέχρι την τεχνολογία, τα ημερολόγια μέχρι το κιτ φροντίδας αυτοκινήτων, υπάρχει σίγουρα κάτι που θα χτυπήσει την φαντασία σας. Εάν αγωνίζεστε να σκεφτείτε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων για έναν αυτοκινητιστή, σας έχουμε καλύψει.
1. Ημερολόγιο Aston Workshop RRP £ 16.26Contact: www.aston.co.uk
Ποιος καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το ημερολόγιο του Advent παρά με ένα ημερολόγιο για το νέο έτος; Το ημερολόγιο του Aston Workshop για το 2014 περιέχει μια σειρά από δραματικές εικόνες από τον βραβευμένο φωτογράφο Tim Wallace. Κάθε μήνα διαθέτει ένα εκπληκτικό Aston Martin φωτογραφήθηκε ενάντια σε απίστευτο τοπίο ή οδήγηση κατά μήκος ενός απίστευτου δρόμου. Μόνο ένας περιορισμένος αριθμός θα παραχθεί, οπότε αν θέλετε ένα, θα πρέπει να βιαστείτε.
2. MUC-Off Car Care Essentials Kit RRP 30 Επικοινωνία: www.muc-off.com
Το κιτ Care Care Essentials της MUC-OFF έχει όλα όσα πρέπει να διατηρήσει το αυτοκίνητό του καθαρό αυτό το χειμώνα. Το κιτ των £ 30 περιλαμβάνει συχνή πλύση τροχών, σαμπουάν αυτοκινήτων Ubershine, γάντι πλύσης μικροϊνών, πανί γυαλίσματος μικροϊνών και βούρτσα τροχών. Όλα έρχονται σε ένα κουτί, αλλά όταν ο παραλήπτης έχει σχιστεί αυτό το ανοιχτό, υπάρχει μια τσάντα tote για να το αποθηκεύσετε μέσα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *