πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Toyota αποκαλύπτει 11 νέες έννοιες ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η Toyota αποκαλύπτει 11 νέες έννοιες ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η Toyota έχει αποκαλύψει 11 νέα ηλεκτρικά οχήματα που προεπισκόπησαν τη μελλοντική στρατηγική της μάρκας όταν πρόκειται για EVs.
Ανακοινώθηκε από τον CEO της εταιρείας Akio Toyoda, οι νέες έννοιες περιλαμβάνουν τέσσερα μοντέλα BZ-Series που προεπισκόπηση πιο φθηνά αυτοκίνητα παραγωγής που τελικά θα κάθονται παράλληλα με το προηγουμένως ανακοινωθέν BZ4X SUV στη σειρά της επιχείρησης.

Ολόκληρο το ηλεκτρικό διάδοχο Lexus LFA ανακοίνωσε για το 2030

Αυτά περιλαμβάνουν ένα συμπαγές SUV BZ με μια γραμμή οροφής RAKISH που αντλεί παράλληλα με το υπάρχον υβριδικό SUV της εταιρείας C-HR, ανακαλύπτοντας το για την ηλεκτρική εποχή.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Συνενώθηκε στη σκηνή από ένα μικρό πρωτότυπο BZ Small Crossover, το οποίο μοιάζει με μια έκδοση EV του πρόσφατα αποκάλυψε Crossover Aygo X City Cary, με παρόμοια στυλ styling, όπως τα χοντρά, μαύρα τόξο τροχών και το ύψος της διαδρομής, αλλά διατηρώντας, αλλά διατηρώντας Συνήθως συμπαγείς αναλογίες αυτοκινήτων της πόλης.
Η Toyoda δήλωσε ότι το μικρό crossover BZ θα στοχεύει στις ευρωπαϊκές και ιαπωνικές αγορές και θα στοχεύει στην κατανάλωση ενέργειας πέντε μίλια ανά kWh, σχολιάζοντας “οι περισσότερες μπαταρίες που προσθέτετε για να επεκτείνετε το εύρος κρουαζιέρας, το μεγαλύτερο, βαρύτερο και πιο ακριβό όχημα γίνεται. Επειδή αυτό το SUV είναι ένα μικρό όχημα, υπάρχει κάτι που πρέπει να είμαστε διεξοδικοί και πολύ ιδιαίτεροι. Και αυτή είναι η απόδοση ισχύος. ”
Αυτό θα είναι το επόμενο μοντέλο που θα ξεκινήσει στη σειρά BZ της Toyota και θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του σε μορφή παραγωγής το επόμενο έτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *