πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized «Μην κάνετε κανένα λάθος, η επίτευξη εικονικής κατάστασης είναι δύσκολη»

«Μην κάνετε κανένα λάθος, η επίτευξη εικονικής κατάστασης είναι δύσκολη»

τι κάνει ένα εικονικό αυτοκίνητο; Αυτή ήταν η ανησυχία που έθεσε ο διαχειριστής της Mercedes Dieter Zetsche στις πρόσφατες εισαγωγές του νέου G-Wagen.
Ο κ. Zetsche είχε τις δικές του απόψεις, καθώς και ήταν δύσκολο να ασχοληθεί με οποιοδήποτε είδος αυτών. Πρώτον, είπε, μια εικόνα έπρεπε να προσφέρει “κανένα συμβιβασμό” στην απόδοσή του. Θα πρέπει επίσης να είναι στιγμιαία αναγνωρίσιμο, έχοντας ορίσει μια ματιά. Εκτός από τελικά, αμφισβήτησε, έπρεπε να υπάρχει αυτό που αναφέρθηκε ως “ενσωματωμένη ιστορία”.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• 2018 Mercedes G-Class αποκάλυψε
Παράλληλα με την G-Class, τέσσερα σχέδια που αισθάνθηκε ότι σημείωσαν τα απαραίτητα κουτιά που έπρεπε να σκεφτούν τα εικονίδια ήταν η Porsche 911, ο Jeep Wrangler, η Ford Mustang καθώς και η 300 SL της εταιρείας του. Μια δίκαιη επιλογή; Θα αγωνίζομαι να προτείνω με οποιοδήποτε είδος αυτού του κουαρτέτου.
Σε αυτόν τον κατάλογο, θα προσθέσω δοκιμαστικά το Fiat 500 καθώς και το μίνι/μίνι, οι οποίοι συνεχίζουν να ευδοκιμούν στις δικές τους αντίστοιχες περιοχές της αγοράς, παρά τις συνεχώς μεταβαλλόμενες μόδες. Ωστόσο, ένα πράγμα που ορίζει όλα αυτά τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά είναι ακριβώς πόσο δύσκολο είναι για έναν κατασκευαστή να μετακινήσει ένα εικονίδιο στο σχεδιασμό-σοφός.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μίνι δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ από την αναγέννηση του 2001, καθώς και γιατί είμαι βέβαιος ότι το επόμενο Fiat 500 θα είναι ένα εξαιρετικά στενό αντίγραφο του παρόντος.
Επειδή μην κάνετε κανένα λάθος: Ενώ η επίτευξη εικονικής κατάστασης είναι απίστευτα δύσκολη, η απώλεια είναι σχετικά εύκολη, ένα απλό στυλ λανθασμένο βήμα μακριά. Ως απόδειξη, θα ήθελα να σας επισημάνω προς το σημερινό Volkswagen Beetle, το οποίο τουλάχιστον στα μάτια μου είναι ένα cartoonish pastiche από το πολύ άρεσε πρωτότυπο.
Φυσικά, υπάρχει ένα άλλο αυτοκίνητο και φορτηγό που είναι αδύνατο να αγνοηθεί σε μια συζήτηση σχετικά με τα εικονίδια αυτοκινήτων: τον ίδιο τον αμυντικό Land Rover της Βρετανίας. Η παραδοσιακή παραγωγή 4×4 έληξε τον Ιανουάριο του 2016.
Η αλήθεια ότι δύο χρόνια αργότερα περιμένουμε ακόμα να δούμε τον διάδοχό της, υποδηλώνει ότι ο Land Rover καταλαβαίνει μόνο και τι λεπτή γραμμή πρέπει να περάσει για να δημιουργήσει ένα στυλ που ζει όσο το μύθο.
Η Βρετανία έχει αναπτύξει πολλά εικονίδια αυτοκινήτων, ωστόσο ποιες από αυτές κάνουν τα κορυφαία 50; Ελέγξαμε τη λίστα μας για τα μεγαλύτερα βρετανικά αυτοκίνητα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *