πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Αποκλειστική: Δοκιμάζουμε το αυτόνομο σύστημα ασφάλειας της Subaru

Αποκλειστική: Δοκιμάζουμε το αυτόνομο σύστημα ασφάλειας της Subaru

Η τρίτη και τελευταία έκδοση του συστήματος ασφάλειας της Subaru’s Eyesight θα κάνει το ντεμπούτο του στο Ηνωμένο Βασίλειο στο νέο Outback του 2015.
Έχει επιβεβαιωθεί ως μια συμβατική εφαρμογή χωρίς κόστος σε όλα τα γραμμικά μοντέλα Outback και δοκιμάσαμε το σύστημα που θα κυκλοφορήσει σε αποκλειστική εκτόξευση στη Φρανκφούρτη.
Η EyeSight V3 είναι εξοπλισμένη με δύο έγχρωμες κάμερες τοποθετημένες πάνω από τον καθρέφτη και έχει συρρικνωθεί σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Το εύρος του είναι 110 μέτρα με όραμα 35 μοιρών και μπορεί να καθορίσει ποια εμπόδια είναι-είτε πρόκειται για αυτοκίνητο, πεζόδρομο ή ποδηλάτη.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το πακέτο EyeSight έχει προσαρμοστικό έλεγχο κρουαζιέρας, προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδων, προειδοποίηση εκκίνησης μολύβδου και αυτόνομου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης με προειδοποιητική ρύθμιση προειδοποίησης τριών σταδίων.
Subaru ealesight: στο δρόμο
6

Η δοκιμή μας μας πήρε στο Autobahn, όπου ο προσαρμοστικός έλεγχος κρουαζιέρας αισθάνθηκε πιο ομαλή από άλλα συστήματα στην αγορά. Σε σύγκριση με τα συστήματα που εστιάζουν με το λέιζερ σε ανταγωνιστικά αυτοκίνητα, οι ανεξάρτητες δοκιμές έχουν δείξει ότι η όραση μπορούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα από υψηλότερες ταχύτητες – έως και 30 μίλια / ώρα.
• Οι απατεώνες Whiplash χτύπησαν στην τσέπη
Θα επιταχύνει το αυτοκίνητο επάνω, όπως υποδεικνύετε για να ξεπεράσετε, επίσης, για να κάνετε τους ελιγμούς γρηγορότερα και ασφαλέστερα. Και επειδή οι κάμερες φαίνονται τόσο μακριά από το δρόμο, μπορείτε να προσαρμόσετε πόσο προσεκτικά ακολουθείτε το αυτοκίνητο μπροστά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *