πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized “Η προσιτή κινητικότητα είναι αυτό που χρειάζεται στην Αφρική και την Ασία”

“Η προσιτή κινητικότητα είναι αυτό που χρειάζεται στην Αφρική και την Ασία”

κατά τη διάρκεια των βαθμολογιών μου για τα check outs στην Ασία και την Αφρική για το ένα τρίτο του αιώνα, πάντα προσπάθησα να περπατήσω ελαφρά – και να επιστρέψω τουλάχιστον Έχω πάρει.
Για παράδειγμα, πριν από μερικές δεκαετίες, το νέο Jeep Wrangler που δοκιμάσαμε, καθώς και τον Ταϊλανδέζικο Στρατό που με βοηθούσε και με ενθάρρυνε, εγωιστικά σε συνδυασμό για να διαταράξει την ειρήνη της τοπικής φυλής που ζει ανάμεσα στα βουνά της βόρειας Ταϊλάνδης. Αλλά εμείς – αυτός είναι ο οδηγός, ο παραγωγός με βάση το Ντιτρόιτ συν το στρατό – τουλάχιστον πήρε κολλημένος και βοήθησε να αντισταθμιστεί οι ντόπιοι ανακατασκευάζοντας μια σημαντική ουσιαστική γέφυρα για αυτούς και τα ζώα τους.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στα ταξίδια μου σε τεράστια, διαπερατημένη Μογγολία, τα παιδιά και οι ενήλικες του Nomad δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι ή πολύ πιο ευγνώμονες για να λάβουν τα ρούχα και τα εργαλεία που έφερα στα γη μου και τα ταπεινά δωρεά σε αυτούς, σε αντάλλαγμα για περιστασιακά γεύματα και Overnight Kips στην παγωμένη ερημιά τους.
• Τα καλύτερα 4x4s και SUV
Αλλά οι βιβλιοθήκες που βοήθησαν να οικοδομήσω και τα βασικά που προσωπικά παρέδωσα μέσω παράλογων υπερφορτωμένων αλλά καθησυχαστικά αξιόπιστων τζιπ στα σχολεία, τα ορφανοτροφεία, τα νοσοκομεία και τις φυλακές στη Ζάμπια και τη Μποτσουάνα είναι τα επιτεύγματα που είμαι πολύ χαρούμενος.
Ωστόσο, ακόμη και αυτές οι δραστηριότητες είναι χλωμό σε σύγκριση με εκείνες του φιλανθρωπικού Sir Torquil Norman και του Guru Design Automobile, του καθηγητή Gordon Murray. Ο Norman είχε το όραμα και τη συνείδηση ​​να κάνει κάτι για αυτό που περιγράφει ως «την εμμονή της βιομηχανίας για την προμήθεια περίπου 20 % του παγκόσμιου πληθυσμού με σύνθετα αυτοκίνητα» – αφήνοντας το υπόλοιπο 80 τοις εκατό σχεδόν εξ ολοκλήρου από μηχανοκίνητους τροχούς.
Μια προσιτή, εύκολο στην κατασκευή, η κινητικότητα όλων των ερεθισμάτων για όλους τους ανθρώπους που φορούν φορτίο φορτίου είναι αυτό που απαιτείται. Και σε συνεργασία με τον πιο γνωστό στον κόσμο και πολλούς σεβαστούς σχεδιαστής αυτοκινήτων (Murray), ένα τέτοιο ελαφρύ, λιγότερο είναι περισσότερο, το Workhorse με δύο τροχούς είναι τώρα πραγματικότητα.
Το βόδι είναι κυρίως για αγροτικές περιοχές στις αναπτυσσόμενες χώρες. Παραδόθηκε πλήρως μαζί ή σε μορφή επίπεδου πακέτου τύπου IKEA, μπορεί να χτιστεί επί τόπου – σε εσωτερικούς χώρους, σε εξωτερικούς χώρους, γκαράζ, δάσος, πεδίο ή έρημο. Τι να μην αγαπάς;
• GVT OX – Το φορτηγό επίπεδης συσκευασίας
Είναι αμέσως προφανές ότι αυτό το αληθινό MPV είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, ικανό και ευέλικτο ελβετικό μαχαίρι στρατού ενός αυτοκινήτου που βλέπω να χτίζεται και να χρησιμοποιείται σε βρετανικές εκμεταλλεύσεις, δασικές εκτάσεις και ακόμη και χώρους φεστιβάλ.

Αλλά οι χρήστες στην Αφρική και την Ασία έρχονται πρώτα. Είναι μέρος αυτού που βλέπουν ως ανθρωπιστικό τους πρόγραμμα. Και είναι αιματηρό λαμπρό.
Τι πιστεύετε για το GVT OX; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *