πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα BMW M στο δρόμο

Πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα BMW M στο δρόμο

Ένα καθαρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο BMW M είναι «αναπόφευκτο» σύμφωνα με το αφεντικό των επιδόσεων της BMW, Frank Van Meel.
Μιλώντας αποκλειστικά με την Auto Express στην πρόσφατη Show Motor Detroit, ο Meel μας είπε: “Θα συμβεί, αλλά το ερώτημα είναι πότε πρόκειται να συμβεί. Επί του παρόντος εξακολουθούμε να έχουμε μια δύναμη για το βάρος βάρους με ηλεκτροκίνηση που καθιστά δύσκολο να χωρέσει σε μια φιλοσοφία των μηχανοκίνητων αθλημάτων. ”
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Για να βοηθήσουν στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της τρέχουσας σειράς οχημάτων του τμήματος M και ενός πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου, οι υβριδικοί κινητήρες θα εισαχθούν για πρώτη φορά στη σειρά M. Αντί να επιδιώξει να ενισχύσει την αποτελεσματική, το σύστημα θα δώσει προτεραιότητα στην απόδοση.
• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση
“Βλέπουμε ήδη τη λειτουργία Stop/Start να έρχεται στα οχήματα M και το επόμενο βήμα είναι η ηλεκτροδότηση. Στο τέλος θα είναι επίσης καθαρό ηλεκτρικό, αλλά πρόκειται να πάρει κάποιο χρόνο “, πρόσθεσε ο Meel. “Φυσικά βρισκόμαστε σε στενή επαφή με την ομάδα του έργου που εξετάζει την επόμενη γενιά τεχνολογιών κυττάρων, ηλεκτρικών κινητήρων, βάρους και ψύξης για να υπολογίσουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε το επόμενο βήμα”.
Ωστόσο, ο Meel απέκλεισε τη δυνατότητα ενός M M BMW I8. Παρά τις δύο υπο-μάρκες που συνεργάζονται στενά μαζί με τις νέες τεχνολογίες, η παντρεμένη μαζί δεν αποτελεί μέρος του μακροπρόθεσμου σχεδίου. “Αυτό δεν θα είχε νόημα”, δήλωσε ο Meel στο Auto Express. “Είναι δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Το M πρόκειται για ασυμβίβαστο μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ το έργο που εξετάζω το μέλλον και είναι ασυμβίβαστη απόδοση. ”
Είστε ενθουσιασμένοι για τη δυνατότητα ηλεκτρικών αυτοκινήτων BMW M; Ενημερώστε μας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *