πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η BMW 6 Series Variety λαμβάνει ενημερώσεις για το 2017

Η BMW 6 Series Variety λαμβάνει ενημερώσεις για το 2017

BMW στοχεύει στην παροχή της ποικιλίας 6 σειράς A Βελτιωμένο στο νέο έτος με μια νέα σειρά προαιρετικού εξοπλισμού. Το high-end coupe, τετράθυρες και μετατρέψιμες μπορούν να προδιαγραφούν με νέα χρώματα, τροχούς και εσωτερικά στοιχεία στυλ.
Η πιο λαμπρή προσθήκη είναι η επιλογή του νέου ηχητικού μπλε μεταλλικού χρώματος, ενώ και τα τρία bodystyles έχουν επίσης την επιλογή των ζάντων αλουμινίου 20 ιντσών “M-Light” με ένα διμερές επιφάνειας και σχεδιασμό διπλής ακτίνας. Τα ελαστικά Runflat είναι μια επιπλέον επιλογή με αυτήν την επιλογή τροχού.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα και φορτηγά 2016
5

Προηγουμένως, που προορίζονται μόνο για το M6, οποιαδήποτε σειρά 6 με τη δέσμη styling M-Sports μπορεί να προδιαγραφεί με τελικούς τερματιστές με ίνες άνθρακα για την παύλα και τις πόρτες.
Οι ενημερώσεις δεν είναι εκτεταμένες, παρά το τρέχον έτος, σημειώνοντας 40 χρόνια, θεωρώντας ότι ξεκίνησε η πρώτη σειρά 6. Αφού τα αρχικά αυτοκίνητα και το φορτηγό βγήκαν από την παραγωγή το 1989, ένας διάδοχος φέρνει το σήμα δεν επανεμφανίστηκε μέχρι το 2003. Ο σχεδιασμός βρίσκεται τώρα στην τρίτη γενιά του με μόνο μικρές αναθεωρήσεις που έχουν γίνει λαμβάνοντας υπόψη ότι τα σημερινά αυτοκίνητα και το φορτηγό εισάγονται μέσα 2011.
Πάρτε το ρεύμα στο νέο Coupe της Mercedes E-Class εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *