πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Κάντε την επόμενη εργασία σας Αυτό το Extravagant 2016 Rolls-Royce Dawn

Κάντε την επόμενη εργασία σας Αυτό το Extravagant 2016 Rolls-Royce Dawn

που προσφέρεται με το Van Nuys, CA CA, αυτή το 2016 Rolls-Royce Dawn θα προσφερθεί μέσω της Copart στο διαδίκτυο στη δημοπρασία του αυτοκινήτου στο Διαδίκτυο την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018.

Ο Rolls-Royce προσέφερε πάντα την καλύτερη εμπειρία οδήγησης υψηλού επιπέδου στον κόσμο, καθώς και η αυγή δεν αναχωρεί από αυτή την τάση. Ό, τι και αν βρίσκεστε στο Rolls-Royce Dawn είναι προσαρμοσμένη για την υπέρτατη άνεση. Από την προσαρμοστική ανάρτηση σε μια πρακτικά σιωπηρή καμπίνα, η αυγή πηγαίνει πάνω από όσο και πέρα ​​από κάθε λειτουργία για να βελτιώσει τη γενική εμπειρία οδήγησης. Αυτή η αυγή είναι το μετατρέψιμο μοντέλο, το οποίο αρχικά ήρθε εξοπλισμένο με κινητήρα 6,6L V12 που έβαλε 563 ίππους.

Λεπτομέρειες οχήματος:

5,875 μίλια

Λιανική αξία: $ 308,247

Πρωτογενής ζημιά: εμπρόσθιο άκρο

Δευτερεύουσα ζημιά: Πλευρική

6.6L κινητήρα V12

Πισωκίνητο

Αυτόματη μετάδοση

Κλειδιά

Θέλετε να δείτε αυτό το Rolls-Royce αυγή αυτοπροσώπως;

Αυτό το αυτοκίνητο προσφέρεται με τον Van Nuys της Copart, την τοποθεσία CA. Το βλέμμα καθώς και η επιθεώρηση προσφέρονται με επίσκεψη ή εντός ειδικών ωρών που βλέπουν για τα εγγεγραμμένα μέλη της Copart. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το μέρος για να κάνετε μια επίσκεψη ή να ανακαλύψετε πολλά περισσότερα για να δείτε τις ώρες.

Θέλετε να τοποθετήσετε ένα απόσπασμα σε αυτό το Rolls-Royce Dawn;

Θα πρέπει να είστε μέλος Copart να είστε επιλέξιμοι για να παραθέσετε αυτό το όχημα. Εγγραφείτε για να είστε μέλος Copart για απόλυτα δωρεάν σήμερα.

Προ-προσφορά σε αυτό το Rolls-Royce Dawn θα λήξει στις 1:00 μ.μ. CST Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018. Η Online Προσφορά θα ξεκινήσει μια ώρα αργότερα στις 2:00 μ.μ. CST. Είτε σχεδιάζετε την υποβολή προσφορών σε αυτό το Rolls-Royce Dawn ή όχι, φροντίστε να μεταβείτε στην ηλεκτρονική δημοπρασία για να δείτε αυτή την προσφορά αυτοκινήτου στον μεγαλύτερο πλειοδότη.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Linkedin

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *