πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το Seat Leon Cupra R προσφέρεται τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Seat Leon Cupra R προσφέρεται τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο

μετά την έκθεση του κόστους στα τέλη του περασμένου έτους, η έδρα αποκάλυψε ότι το νέο Leon Cupra R προσφέρεται τώρα στη Βρετανία. Μόνο 24 παραδείγματα του Hardcore 306bhp Hot Hatch διατέθηκαν στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και όλοι έχουν σπάσει μπροστά από τις παραδόσεις που αρχίζουν αργότερα αυτό το μήνα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το περιορισμένο Hot Cupra R είχε τιμή σε £ 34,995, η οποία είναι £ 4,540 premium σε ένα βασικό Leon Cupra. 799 παραδείγματα πρέπει να δημιουργηθούν συνολικά, καθώς και το μικρό επίδομα του Ηνωμένου Βασιλείου το καθιστά ένα από τα πιο ειδικά καυτά hatchbacks που προσφέρονται ποτέ εδώ.
Το Leon Cupra R παίρνει μια επαναπροσδιορισμένη έκδοση του κανονικού πετρελαιοκινητήρα του κανονικού Cupra 2,0 λίτρων, ο οποίος δημιουργεί 306bhp. Αυτό αρκεί για να γίνει το πιο ισχυρό σχέδιο παραγωγής στην ιστορία του ισπανικού κατασκευαστή. Θα είναι μόνο μπροστινό τροχό, καθώς και να χρησιμοποιήσει ένα κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένας σχεδιασμός DSG επτά ταχυτήτων δεν χρησιμοποιείται εδώ.
• Show Motor Frankfurt 2017: Τα περισσότερα τρέχοντα νέα
Το κάθισμα έχει επίσης επαληθεύσει ότι το CUPRA R είναι ικανό για 0-62 μίλια / ώρα σε 5,8 δευτερόλεπτα, καθώς και μπορεί να χτυπήσει την κορυφαία ταχύτητα 155 μίλια / ώρα.
7

Δύο εξωτερικά χρώματα χρησιμοποιούνται στους αγοραστές: Monsoon Gray καθώς και μαύρο μεσάνυχτα. Καθώς τα βασικά όλα τα σχέδια Cupra R έρχονται με τους τροχούς αλουμινίου 19 ιντσών 19 ιντσών, ενός οπίσθιου διαχύτη καθώς και ενός συστήματος θορύβου Beatsaudio. Περιλαμβάνεται επίσης μια κάμερα οπισθοπορείας, Adaptive Cruise Manage καθώς και 3D SAT NAV με οθόνη αφής οκτώ ιντσών.
Τα tweaks styling περιλαμβάνουν πολύ πιο επιθετικό μέτωπο καθώς και πίσω προφυλακτήρες, καθώς και ένα πίσω διαχύτη. Υπάρχουν ίνες άνθρακα που περιγράφουν στον μπροστινό διαχωριστή, πίσω σπόιλερ, καθώς και πλευρικές φούστες, καθώς και μια επιφάνεια χαλκού στους τροχούς καθώς και τους πλευρικούς καθρέφτες. Οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται μέσα με ένα τιμόνι Alcantara καθώς και με το γρανάζι, ενώ η επεξεργασία χαλκού στο εξωτερικό ανακαλύπτεται επίσης στην κεντρική κονσόλα, στην παύλα καθώς και σε πάνελ πόρτας.
• Τα καλύτερα καυτά hatchbacks στην πώληση
Όπως εκθέσαμε τον Αύγουστο, το Seat σχεδιάζει να διευρύνει τη μάρκα Cupra, καθώς και να καταθέσει αιτήσεις εμπορικών σημάτων για νέα κονκάρδες που θα μπορούσαν να διακοσμήσουν τα σχέδια τους από μόνα τους.
Θα έχετε ένα ακραίο κάθισμα Leon Cupra R; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *