πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το Noble M500 Supercar παίρνει τον κινητήρα V6 από το Ford GT

Το Noble M500 Supercar παίρνει τον κινητήρα V6 από το Ford GT

με έδρα το Leicester Maker Noble έχει εκθέσει το πρώτο του νέο σχεδιασμό σε 12 χρόνια. Ονομάζεται M500, είναι τοποθετημένος ως “μικρός αδελφός” στο Fearsome 650bhp V8-Engined M600.
Αποκαλύφθηκε ως στατικό πρωτότυπο στο 2018 Goodwood Celebration of Speed, το αυτοκίνητο, το οποίο εξακολουθεί να είναι πρωτότυπο για τώρα, έχει προχωρήσει στο στάδιο της καθυστερημένης προπαραγωγής. Τροφοδοτείται από μια αποκλινόμενη έκδοση του κινητήρα V6 που χρησιμοποιείται στο Ford GT, καθώς και είναι πιθανό να δημιουργήσει περίπου 550bhp. Αυτό είναι 100bhp λιγότερο από ό, τι παίρνετε στο Ford, ωστόσο είναι ακόμα πολύ περισσότερο από έναν αγώνα για όσους συμπαθούν το νέο Chevrolet Corvette καθώς και Aston Martin Vantage.

Ποιο είναι το ταχύτερο όχημα παραγωγής στον κόσμο;

Βασικά, ο Noble δηλώνει ότι το M500 θα παραχωρήσει στους αυτοκινητιστές μια ομοίως συναρπαστική εμπειρία ως παλαιότερος αδελφός του. Το μόνο κιβώτιο ταχυτήτων που προσφέρεται θα είναι ένα χειροκίνητο έξι ταχυτήτων, καθώς και η επιχείρηση θα αγκαλιάσει μια ομοίως κλωτσιά προς τη νοοτροπία προς τις συσκευές ασφαλείας-δεν θα υπάρχουν αερόσακοι ή φρένα αντι-κλειδιά εδώ.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Κάτω από αυτό, το σωληνοειδές χάλυβα του αυτοκινήτου μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το παλιό M600, χρησιμοποιώντας την ανάρτηση διπλής τιμής, καθώς και τα ελατήρια του Coilover με παθητικούς αποσβεστήρες. Το M500 είναι ακριβώς το ίδιο μήκος με το M600, παρόλο που είναι κάπως ευρύτερο.
Ένας άλλος από τους στόχους του Noble για το M500 είναι να γίνει πολύ πιο οικονομικό όχημα από το M600. Αυτό το κόστος οχήματος από £ 200.000 όταν είναι καινούργιο, οπότε η μάρκα μπορεί να φανεί για να ξεκινήσει το M500 από περίπου £ 150.000.

Το Noble M500 Supercar παίρνει τον κινητήρα V6 από το Ford GT – Εικόνες

Ο Noble έχει καταστρέψει το δαπανηρό αμάξωμα των ινών άνθρακα του M600, επιλέγοντας αντ ‘αυτού πολύ πιο οικονομικό σύνθετο επένδυση από γυαλί. Βοηθά να πάρει το βάρος του αυτοκινήτου σε περίπου 1.400kg, το οποίο είναι περίπου 100kg λιγότερο από το Corvette.
Η καμπίνα έχει επίσης επανασυσκευαστεί για να προμηθεύσει λίγο περισσότερη περιοχή πάνω από το M600. Το όχημα σε αυτές τις εικόνες διαθέτει ένα σύνολο από καθίσματα δοχείων ανθρακούχων ινών, ωστόσο μπορεί να διατεθεί πολύ πιο εξυπηρετικές επιλογές για το σχεδιασμό “λιγότερο ακραίας”.
Το υπόλοιπο της καμπίνας είναι μινιμαλιστική, με ένα βασικό σύμπλεγμα ψηφιακού μετρητή που κάθεται μπροστά από τον αυτοκινητιστή, καθώς και ένα μεγάλο σύστημα ψυχαγωγίας αφής που σκαρφαλώνει στην κορυφή του ταμπλό. Ορισμένα switchgear δανείζονται από μεγαλύτερους κατασκευαστές – το κουμπί κλειδώματος πόρτας στην πλευρά του οδηγού είναι μια μονάδα Ford, για παράδειγμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όχημα σε αυτές τις εικόνες εξακολουθεί να είναι ένα πρωτότυπο λειτουργίας, ωστόσο ο ευγενής δηλώνει ότι αυτό το σχήμα είναι ακριβώς ακριβώς πώς θα φανεί το ολοκληρωμένο όχημα. Περιμένουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων προδιαγραφών απόδοσης, τους επόμενους μήνες.
Δείτε τα καλύτερα supercars για να φτάσετε τώρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *