πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Geely έθεσε το SUV στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε δύο χρόνια

Η Geely έθεσε το SUV στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε δύο χρόνια

Geely, ο κινεζικός κατασκευαστής αυτοκινήτων που κατέχει την εταιρεία Volvo και London Taxi Company, σχεδιάζει να ξεκινήσει το πρώτο της αυτοκίνητο στην Ευρώπη το 2018, σύμφωνα με τον προϊστάμενο Design Peter Horbury.
Ο Brit Horbury είναι επικεφαλής μιας ομάδας 350 σχεδιαστών που εργάζονται από το Geely Design Studios στο Gothenburg, τη Σαγκάη, τη Βαρκελώνη και το Λος Άντζελες και οι πρώτοι καρποί της δουλειάς τους θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη θα είναι SUV που σχεδιάστηκε από τη Σουηδία.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Πεκίνο Motor Show 2016: Κορυφαίες ειδήσεις
“Τα αυτοκίνητα Geely στην Ευρώπη δεν είναι καθόλου μακριά”, δήλωσε ο Horbury, “θα έλεγα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Και τα αυτοκίνητα που έρχονται για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι τα αυτοκίνητα που αναπτύσσονται στο Gothenburg καλύτερα τώρα. “Το πρώτο αυτοκίνητο θα είναι SUV και θα είναι σε μια πλατφόρμα που έχουμε δείξει πριν.”
9

Η Geely μοιράζεται την ανάπτυξη μιας νέας πλατφόρμας μικρού αυτοκινήτου με τη Volvo – η νέα συμπαγή αρθρωτή αρχιτεκτονική (CMA) θα στηρίξει επίσης ένα νέο SUV SMALL Volvo, το XC40, καθώς και τις αντικαταστάσεις για τα μοντέλα S και V40. Οι νέοι Geelys είναι επίσης πιθανό να διαθέτουν μια σειρά από δομοστοιχειωτές τρεις κυλίνδρους κινητήρες, με βάση τη νέα σειρά μονάδων Volvo 2.0-λίτρων.
Η Geely παρουσίασε το Emgrand GS SUV στο Show του Πεκίνου, ένα αυτοκίνητο που αμέσως δεν θα έβλεπε εκτός τόπου στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου, εντυπωσιάζοντας με το στυλ και την εσωτερική του ποιότητα. Και παρόλο που ο στόχος της εμφάνισης του νέου SUV πρόκειται να είναι διεθνής, θα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά σχεδιασμού που αντικατοπτρίζουν την κινεζική κουλτούρα.
• Τα καλύτερα SUVs για αγορά τώρα
Ο Horbury μας έδειξε πως η μάσκα στο GS αντικατοπτρίζει τις κυματισμούς από ένα βότσαλο που πέφτει σε μια λίμνη, ενώ ο περίπλοκος σχεδιασμός των γριλίων των ηχείων είχε επίσης κινεζικό σχεδιασμό. Ακόμα και μερικές από τις χρωμιωτικές εκσκαφές στην καμπίνα υπονοούνται ότι αντικατοπτρίζουν μια άνιση γραμμή που τραβάει με μια κινεζική βούρτσα και όχι με τη γραμμική γραμμή που δημιουργήθηκε από έναν δείκτη. Τα ευρωπαϊκά μοντέλα έχουν οριστεί για να διαθέτουν μια ξεχωριστή υπογραφή φωτισμού που μοιάζει με φτερό, όταν κυκλοφορούν και στην πώληση.
9

Ο Horbury έχει μετατρέψει τη μονάδα σχεδιασμού της Geely τα τελευταία τέσσερα χρόνια από μια ομάδα μόλις τεσσάρων έως 350 ατόμων πολλαπλών εθνικοτήτων σε όλο τον κόσμο. “Έχουμε πάρει σοβαρά το σχεδιασμό”, δήλωσε ο Horbury, “έχουμε φέρει σε μερικούς πραγματικά σοβαρούς, έμπειρους ανθρώπους από όλο τον κόσμο και τους ταιριάζουν με μερικούς πραγματικούς αποφοίτους κινεζικών κινέζων. Έχουμε λοιπόν αυτό το μείγμα πραγματικής τεχνογνωσίας για να βοηθήσουμε τους νεαρούς Κινέζους να πάρουν τις φανταστικές ιδέες τους σε έναν παραγωγικό τρόπο. ”

Πιστεύετε ότι το Geely SUV θα είναι επιτυχές στο Ηνωμένο Βασίλειο; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *