πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η «Ασφαλιστική κάλυψη οχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ένα ναρκοπέδιο, εδώ είναι ακριβώς πώς να αποκτήσετε μια πιο προσιτή συμφωνία»

Η «Ασφαλιστική κάλυψη οχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ένα ναρκοπέδιο, εδώ είναι ακριβώς πώς να αποκτήσετε μια πιο προσιτή συμφωνία»

Έχω έναν ακραίο κριτικό κινηματογράφου των ασφαλιστών οχημάτων, καθώς και τις αυξήσεις του κόστους του πληθωρισμού κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Ωστόσο, μόλις υποβλήθηκα σε μια πιο μαλακή, πολύ πιο φιλική προς τον καταναλωτή τεχνική από τον κλάδο της ασφαλιστικής κάλυψης. Εκτός από ειλικρινά, μου άρεσε.
Ο κ. Bipi (γνωστός και ως Ian Crowder) είναι φταίξιμο. Στο ραδιόφωνο, η τηλεόραση καθώς και στο Automobile αποκαλύπτουν ότι είναι ο ΑΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗΣ Γκουρού που είχα μια σειρά από run-ins με, καθώς είχε το άχρηστο καθήκον να υπερασπιστεί την λιγότερο από την καλύτερη βιομηχανία, ενώ είχα πολύ πιο εύκολο Το καθήκον να διαμαρτυρηθεί ότι το κόστος κάλυψης είναι τόσο συχνά όσο και υψηλό.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Πάρτε το ρεύμα από τον δείκτη Premium Premium Index της Βρετανικής Ασφαλιστικής κάλυψης του MR BIPI. Εκθέτει το «μέσο» κόστος ενός τρίτου μέρους, τερματισμού καθώς και πιστοποιητικό κλοπής είναι πλέον σημαντικά υψηλότερο από το κόστος μιας «μέσης» λεπτομερούς πολιτικής.
• Νέα τεχνολογία για να σκουπίσει 14 δισ. Λόγος ασφάλισης ασφάλισης οχημάτων
“Έτσι, το κατώτερο προϊόν κοστίζει πολύ περισσότερο από το αξιοσημείωτο. Αυτό είναι ένα καταφανές rip-off, έτσι δεν είναι; ” Ζήτησα/ρώτησα/είπα στον κ. Bipi. Συμφώνησε ότι μια τέτοια ανωμαλία έχει τόσο νόημα όσο ένα μπουκάλι μπύρας που κοστίζει πολύ περισσότερο από ένα μπουκάλι σαμπάνιας. Ωστόσο, αφού περιγράφει ότι σχεδόν κάθε παλαιότερος, έμπειρος, ασφαλέστερος αυτοκινητιστής πηγαίνει για μέγιστη (πλήρως comp), ενώ οι νέοι, άπειροι, λιγότερο χωρίς κίνδυνο αυτοκινητιστές τείνουν να επιλέγουν ελάχιστο κάλυμμα (TPFT), ο ισχυρισμός μου “καταφανής rip-off” παραπαίει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *