πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Αποθηκεύστε το Buick Grand National! Η ιστορία του V6 Buick που θα μπορούσε να καπνίσει μια Ferrari.

Αποθηκεύστε το Buick Grand National! Η ιστορία του V6 Buick που θα μπορούσε να καπνίσει μια Ferrari.

Σε ορισμένες περιπτώσεις τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά του μύθου φτάνουν σε μια αυλή copart. Αυτή είναι η ιστορία ενός από αυτά.

Αυτό είναι το 1987 Buick Regal Grand National, που συνήθως αναφέρεται ως αυτοκίνητο Darth Vader. Είναι θρυλικό για το All-Black Styling και το Turbo χρεώνεται 231 Ci V6 κινητήρα που στρέφεται από 235 ίππους και 330 λίβρες ροπής. Με τη σύγκριση, το V8 Camaro του εκείνου του έτους έβαλε το 190 ίππους. Το μηδενικό έως 60 του Μεγάλου Εθνικού ήταν ένα άγγιγμα πάνω από έξι δευτερόλεπτα και θα μπορούσε να κάνει το τρίμηνο μίλι σε περίπου 13. Για να το θέσει σε προοπτική, αυτό το αυτοκίνητο θα μπορούσε να καπνίσει Mustangs, Camaros, ακόμα και μερικούς Ferraris και Lamborginis της ημέρας.

Το 1987 ήταν το τελευταίο έτος, αυτά τα σχέδια έγιναν, καθώς ο Buick μεταβλήθηκε σε μια πλατφόρμα τεσσάρων θυρών, μπροστινού τροχού. Για το τελευταίο έτος, πρόσθεσαν ένα intercooler και μερικές άλλες προσαρμογές που έκαναν την τελευταία βιασύνη του Μεγάλου Εθνικού που εξακολουθούν να μιλούν. Έκαναν ακόμη και ένα πολύ περιθώριο που ονομάζεται το GNX ή το Grand National Pensigental που κατέληξε να είναι ένα συλλογικό κλασικό όταν ήταν καινούργιο. Μόνο 547 έγιναν και πήγαν σε μερικές από τις κορυφαίες αντιπροσωπείες Buick στη χώρα. Οι προσαρμογές περιελάμβαναν ακόμη και περισσότερη ιπποδύναμη, ροπή και ανάρτηση βελτιώσεων για να κάνουν ακόμη πολλά μυϊκά αυτοκίνητα.

Πόσο εκπληκτικό είναι το Buick Grand National Coupe; Λοιπόν, διαφημίστηκε με τον George Thorogood και το κλασικό “Classic” Contractors “κακό στο κόκαλο”.

Ο Μεγάλος Εθνικός πήρε το όνομά του από τον τίτλο του πρωταθλήματος NASCAR πριν πωληθούν τα δικαιώματα ονομασίας. Σερβίρεται ως αυτοκίνητο ρυθμού και προηγούμενες εκδόσεις που κέρδισαν ακόμη και τους τίτλους αρκετά χρόνια στη σειρά.

Αυτό χρειάζεται κάποια οπίσθια εργασία, αλλά αυτό είναι ένα θρυλικό κλασικό αξίζει να θυμηθεί και να αποκατασταθεί. Θα θέλαμε να μάθουμε το υπόλοιπο της ιστορίας του. Εάν αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο και επαναφέρετε την σε σωστή δροσιά, ενημερώστε μας.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει ένα καταπληκτικό σημείο εκκίνησης για μια καταχώρηση στη συνεχιζόμενη 8η ετήσια πρόκληση ανοικοδόμησης Copart.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Linkedin

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *