πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Σχεδιάζουμε το ιδανικό αυτοκίνητο

Σχεδιάζουμε το ιδανικό αυτοκίνητο

οποιοδήποτε νέο αυτοκίνητο θα είναι συμβιβασμός. Επιλέξτε ένα κομψό σπορ αυτοκίνητο για την αντιμετώπιση και την απόδοση και χάσετε την πρακτικότητα και συχνά την άνεση. Επιλέξτε κάτι μεγαλύτερο για την πρακτικότητα και είναι πιθανό να χρειαστεί να θυσιάσετε το κόστος λειτουργίας. Αλλά τι γίνεται αν δεν έπρεπε να συμβιβαστείτε; Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ορισμένων από τα προτιμώμενα αυτοκίνητά μας για να δημιουργήσουμε το ιδανικό μοντέλο – και η κύρια εικόνα μας δείχνει πώς θα φαινόταν.
Μπροστινό εξωτερικό στυλ: νέο Audi TT
Το υπόλοιπο της εξωτερικής τρίτης γενιάς του TT μπορεί να φαίνεται σαν να φωτοτυπήθηκε από το τελευταίο μοντέλο, αλλά το μπροστινό άκρο κάνει μια τολμηρή νέα δήλωση. Η αιχμηρή μάσκα και τα φουσκωμένα ρουθούνια συνδυάζουν την επιθετικότητα και τον μοντερνισμό σε το καλύτερο μέτρο-κάτι που ο Audi πάντα διακρίθηκε. Υπάρχουν συμβουλές εδώ στην επόμενη γενιά A4 και μια νέα οικογένεια SUV από το εμπορικό σήμα, αν και με μια πολύ πιο τρισδιάστατη μορφή για τη μάσκα.
Ποιότητα οδήγησης: Discovery Land Rover
Η ανάρτηση αέρα είναι ένα must-have για την υπέρτατη πολυτελή βόλτα-είναι αδύνατο για τις χαλύβδινες πηγές να μιμηθούν την ομαλή, wafting πρόοδο που παρέχει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές λιμουζίνες προσφέρουν αέρος-ανάρτηση, αλλά πραγματικά έρχεται στη δική του στην ανακάλυψη Land Rover. Το μακρύ ταξίδι αναστολής υποδηλώνει ότι το SUV δεν είναι μόνο άνετο όταν ταξιδεύει, αλλά και σίδερα από τους χειρότερους δρόμους που χτυπήθηκαν και τα επιτάχια. Επιπλέον, μπορείτε να μειώσετε το αυτοκίνητο για να βελτιώσετε την πρόσβαση ή να το αυξήσετε για εκτός δρόμου.
Απόδοση Porsche: 911 GT3
Σχεδόν κάθε κατασκευαστής έχει μια μεγάλη μηχανή στη σύνθεση του αυτές τις μέρες-είτε πρόκειται για βενζίνη, ντίζελ ή υβρίδιο. Αλλά η επίπεδη έξι του Porsche 911 GT3 είναι μία από τις καλύτερες και ούτε καν η πρόσφατη ανάκληση μπορεί να μειώσει την έκκλησή του. Αυτό το εκπληκτικό 469bhp 3,8 λίτρων στροφές σε ένα μειωμένο 9,000rpm, συν ξεχωριστά με τον ήχο της σπονδυλικής στήλης. Από ένα θλιβερό μηχανικό ρελαντί σε ένα γεμάτο αιματηρό αγωνιστικό αυτοκίνητο yowl στις μέγιστες στροφές, είναι σαν να διεξάγετε μια έξι κυλίνδρων ορχήστρα με το καλύτερο πόδι σας.
Εξοπλισμός: Mercedes C-Class
Η νέα C-Class ωφελεί από πολλές τεχνολογίες που ήδη εμφανίζονται στην S-Class και η πιο σημαντική και πολλές ευπρόσδεκτες αλλαγές έρχεται στον εξοπλισμό που περιλαμβάνεται μέσα. Το Compact Exec είναι ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που διαθέτουν το σύστημα CarPlay της Apple, το οποίο δίνει στους ιδιοκτήτες iPhone μια κομψή διεπαφή στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας την οθόνη τύπου tablet που βρίσκεται σε άλλες Mercedes. Αυτό το καθιστά απλούστερο από ποτέ να ελέγχει τη ροή μουσικής, τις κλήσεις χωρίς χέρια και ακόμη και την πλοήγηση και το θέλουμε στο Frankencar μας. Θα θέλαμε επίσης τα μοντέρνα πίσω φώτα.

Πρακτική: Fiat Multipla
Η αξιοπρεπής πρακτικότητα συχνά απαιτεί πολύ χώρο – όχι κάτι που όλα τα αυτοκίνητα είναι ευλογημένα με. Έτσι μέσα στο Frankencar θα έδινε έμπνευση από ένα μοντέλο που έπεσε από την πώληση το 2010. Το Fiat Multipla ξεκίνησε το 1998 σε μια μικτή υποδοχή, κυρίως λόγω της περίεργης εμφάνισής του. Αλλά έκρυψαν μια καινοτόμο διάταξη δύο σειρών τριών θέσεων, οι οποίες υπονοούσαν χώρο για έξι από ένα MPV με βάση το Brava. Η ιδέα αργότερα αντιγράφηκε από το Honda FR-V και εξακολουθεί να είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να συμπιέσει πολλούς ανθρώπους σε ένα μικρό αυτοκίνητο.
Αξιοπιστία: Toyota Yaris
Η αξιοπιστία θα ήταν δύσκολο να μετρηθεί αν δεν ήταν για την ετήσια έρευνα Car Express Chauffeur Power Power. Συνολικά 46.000 αναγνώστες συμμετείχαν το 2013 και ψήφισαν το τελευταίο αξιόπιστο αυτοκίνητο της MKIII Toyota Yaris Britain, με βαθμολογία 98,40 %. Όλοι οι Toyotas είναι δημοφιλείς για να είναι ανθεκτικοί, αλλά καθώς ο Yaris ξεπέρασε μία από τις πιο ισχυρές και σεβαστές δημοσκοπήσεις ικανοποίησης του πελάτη, αυτό ήταν το μόνο μοντέλο που θα θέλαμε να δωρίσουμε το ρεκόρ αξιοπιστίας μας στο Frankencar μας.
Πίσω στυλ: Citroen C4 Cactus
Ο C4 Cactus είναι το Citroen πίσω για να κάνει ό, τι κάνει καλύτερα: καινοτόμο στυλ. Και έχει ένα από τα καλύτερα πίσω άκρα στην επιχείρηση. Μια πολύ πιο εμφανής επιλογή μπορεί να είναι ένα supercar, με φτερά και διαχυτές, αλλά όταν αντιστρέφετε σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης, που θα προτιμούσατε: ένα αυτοκίνητο χωρίς οπίσθια ορατότητα και υπερμεγέθη διαστάσεις ή η ουρά τετράγωνο του κάκτου ‘ Με τα airbumps τύπου φυσαλίδων για να σας προστατεύσουν από τα περιπλανώμενα καροτσάκια; Έτσι, ο κάκτος είναι χρήσιμος-διαθέτει επίσης μια μπότα 358 λίτρων-αλλά εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

Θέλετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας;
Βρείτε την καλύτερη προσφορά σας από περισσότερους από 4.000 αντιπροσώπους και πωλήστε μέχρι και 1.000 λίρες. Είναι τόσο εύκολο.

Πουλήστε το μεταφερόμενο ‘εξαιρετικό’Trustpilot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *