πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το Audi S1 ​​Quattro Hoonitron είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Drift για το Ken Block

Το Audi S1 ​​Quattro Hoonitron είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Drift για το Ken Block

Audi δημιούργησε ένα προσαρμοσμένο all-electric drift αυτοκίνητο στο καλούπι του θρυλικού Audi Sport Quattro S1 E2, για το ράλι και το Gymkahana Chauffeur Ken Block. Ονομάζεται S1 e-tron quattro hoonitron, η εφάπαξ δημιουργία είναι χτισμένη από ίνες άνθρακα και χρησιμοποιεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα σε κάθε άξονα για να παράγει τεράστια ισχύ-αρκετά για να περιστρέψει τους τροχούς σε σχεδόν 100mph, σύμφωνα με το μπλοκ.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι ακριβείς προδιαγραφές ισχύος δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά το προηγούμενο Automobile της επιλογής του Block της επιλογής – το άγριο Mustang Hoonicorn – παρήγαγε 1.400bhp και οι ΗΚ High -Performance είναι πολύ περισσότερο από ικανές να παράγουν πάνω από 1.000bhp. Το αυτοκίνητο θα φανεί σε δράση για πρώτη φορά, στα χέρια του μπλοκ, σε ένα επερχόμενο βίντεο stunt.

Ken Block’s Gymkhana: Τα βίντεο 1-9, τα αυτοκίνητα, οι μετακινήσεις και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το S1 Hoonitron συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ασφαλείας της FIA και αναπτύχθηκε από το έδαφος από την Audi Sport. Ο σχεδιασμός ολοκληρώθηκε σε μόλις τέσσερις εβδομάδες και είναι πολύ μια σύγχρονη απόδοση του φημισμένου Audi Sport Quattro S1 E2 Pikes Top Racer. Η περιοχή της καμπίνας βρίσκεται πίσω πίσω από ένα μακρύ καπό, όπως και με το πρωτότυπο, και ένας δραματικός μπροστινός διαχωριστός και ο πανύψηλος πίσω σπόιλερ αποτίουν φόρο τιμής στο κορυφαίο αυτοκίνητο Pikes.
14

Υπάρχουν βαθιές αεραγωγοί πίσω από τους μπροστινούς τροχούς και μια άλλη επιθετική αποκοπή μπροστά από τις πίσω καμάρες. Οι μεμονωμένες μονάδες φωτός LED αποτελούν τη ράβδο της ουράς, η οποία βρίσκεται πάνω από ένα βαθύ οπίσθιο διαχύτη. Ένα σύνολο τροχών στροβιλοσυμπιεστών από ίνες άνθρακα ολοκληρώνει το πακέτο.
“Το S1 Hoonitron συνδυάζει πολλά από αυτά που η Audi ήταν ήδη γνωστή για τα δεκαεννέα οκτώ”, λέει ο Ken Block. “Είμαι εξοικειωμένος με μια ευρεία ποικιλία αυτοκινήτων χρησιμοποιώντας μηχανές εσωτερικής καύσης και μεταδόσεις, αλλά υπήρχαν πολλά νέα πράγματα για μένα να μάθω εδώ. Η περιστροφή σε ένα ντόνατς στα 150 km/h απευθείας από μια στάση-απλά χρησιμοποιώντας το καλύτερο πόδι μου-είναι μια ολοκαίνουργια εμπειρία για μένα. ”
Στα χέρια του μπλοκ, το S1 Hoonitron στοχεύει να πρωτοπορήσει στη μετάβαση στο ηλεκτρικό στον κόσμο της Gymkhana, όπου έχει προηγουμένως αγωνιστεί χρησιμοποιώντας ένα Ford Forda 650bhp και ένα τερατώδες pick-up 950bhp Ford F-150.
Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για το hoonitron στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *