πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το Novitec Lamborghini Huracan παίρνει 848BHP Supercharged V10

Το Novitec Lamborghini Huracan παίρνει 848BHP Supercharged V10

Εάν είστε ένας από τους ανθρώπους που πίστευαν ότι το πρότυπο Lamborghini Huracan ήταν λίγο δαμάσκηνο, θα σας αρέσει αυτό που η γερμανική εταιρεία συντονισμού Novitec έχει κάνει σε αυτό. Το Torado N-Largo παίρνει 848bhp χάρη σε έναν υπερσυμπιεσμένο κινητήρα V10 5,2 λίτρων.
Αυτό είναι ένα πλήρες 246bhp πολύ περισσότερο από το συμβατικό αυτοκίνητο, και 81bhp πολύ περισσότερο από το νέο Ferrari F12TDF. Μια υγιής φιγούρα, λοιπόν, έκανε πολύ πιο εξαιρετική από το σχήμα ροπής: 960nm, ή πολύ περισσότερο από ένα μοντέλο Tesla S P85D. Ωστόσο, τα στοιχεία απόδοσης δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Lamborghini Huracan LP 580-2 Review
Για να βοηθήσουμε το Torado N-Largo να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο από το συμβατικό Huracan, αντιμετωπίζεται σε ένα κιτ σώματος που το καθιστά σχεδόν 12 εκατοστά μεγαλύτερο από πριν. Τα πηγάδια των τροχών είναι επίσης πιο χοντροκομμένα για να φιλοξενήσουν προσαρμοσμένα κράματα.
8

Οι χοντροκομμένες μπροστινές και πλευρικές φούστες του άνθρακα και η κουκούλα, οι πλευρικές εισροές και τα περιβάλλοντα από την ουρά-λαμπτήρα παίρνουν επίσης την επεξεργασία άνθρακα. Έχει μειωθεί κατά 35 χιλιοστά με ρυθμιζόμενες αθλητικές πηγές και μπορεί να γίνει μια εξάτμιση υψηλής απόδοσης.
Οι αγοραστές μπορούν να καθορίσουν όλα τα υλικά για την καμπίνα, επίσης. Ένα πράγμα που δεν έχει οριστεί ακόμα είναι η τιμή, αλλά περιμένετε ένα μεγάλο άλμα πάνω από την τιμή των £ 182.000 £ 182.000.
Πόση δύναμη είναι πάρα πολύ; Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *