πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Οι νέες ενημερώσεις της Mercedes G-Class περιλαμβάνουν το Biturbo V8 4.0 λίτρων

Οι νέες ενημερώσεις της Mercedes G-Class περιλαμβάνουν το Biturbo V8 4.0 λίτρων

, είναι μια ασυνήθιστη εμφάνιση όταν η Mercedes ανανεώνει τη μακροχρόνια G-Class της, καθώς και όταν δεν μπορεί καν να παρατηρήσετε. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που συνέβη εδώ, καθώς το Big 4×4 παίρνει λεπτές καλλυντικές τσίμπημα καθώς και μια σειρά από αναθεωρήσεις κάτω από το δέρμα για το 2015.
Η G-Class της Mercedes G-Class βρίσκεται στην παραγωγή για πάνω από 35 χρόνια σε αυτόν τον τύπο, καθώς και δεν μοιάζει με τη ζήτηση, θα αποχωρήσει από κάθε είδους χρόνο σύντομα. Για να διατηρήσουμε τα πράγματα φρέσκα, ο σχεδιασμός του 2015 παίρνει μια αναθεωρημένη σειρά κινητήρων, η οποία τώρα περιλαμβάνει τον βενζινοκινητήρα V8 4.0 λίτρων Biturbo απευθείας από το Supercar AMG GT καθώς και την έννοια του Bonkers G500 4×4.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Για το G500 ο κινητήρας έχει αποστασιοποιηθεί σε 416bhp καθώς και ροπή 610nm, ωστόσο αυτό είναι ακόμα ένα σημαντικό σχήμα για οποιοδήποτε είδος αυτοκινήτου. Το G63 ​​εξακολουθεί να διατηρεί το παλιό V8 5,5 λίτρων, το οποίο παίρνει αύξηση ισχύος 26bhp σε 563bhp. καθώς και το V12 G65 που εκτοξεύεται τώρα αντλεί ένα επιβλητικό 621bhp.
8

Αλλά δεν είναι μόνο οι Gas-Guzzlers που παίρνουν περισσότερο, καθώς η μοναδική επιλογή ντίζελ (το G350D) παίρνει μια υγιή αύξηση ισχύος 33bhp σε 245bhp, καθώς και μια ώθηση 60nm σε ροπή σε 600nm. Κάθε κινητήρας εκτός από το G65 παίρνει τώρα ένα αρχικό/σταματά ως στάνταρ, αν και αμφισβητούμε ότι θα περάσετε από τις βελτιώσεις του οικονομικού κλίματος των καυσίμων!
Το τραχύ, εκτός δρόμου προκατειλημμένο σασί σκαλοπατιών λαμβάνει επίσης μια σειρά από τσιμπήματα. Οι νέοι απορροφητές σοκ στοχεύουν να ενισχύσουν το ταξίδι καθώς και να μειώσουν την κίνηση του σώματος, ενώ η εφαρμογή λογισμικού ESP παίρνει ένα retune. Οι νέοι προσαρμοστικοί αποσβεστήρες δύο λειτουργιών προσφέρονται τώρα επίσης.
8

Για όσους σκοπεύουν να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο από ό, τι θα κάνατε σε μια ρουτίνα G-Class, ζωντανά νέα σχέδια χρωμάτων θα είναι διαθέσιμα. Το «Alien Green», το Purple καθώς και το κίτρινο της γαλαξιακής δέσμης », πηγαίνετε στο φυλλάδιο, ενώ μια εμφάνιση δύο τόνων μπορεί να επιτευχθεί με τους προφυλακτήρες που αντιπαραβάλλονται καθώς και με την επένδυση.
Επιπλέον, θα υπάρξει μια νέα παραλλαγή περιορισμένης εκτέλεσης 463 για το G63 ​​καθώς και το G65, το οποίο παίρνει δύο εξωτερικούς και εσωτερικούς τόνους, καθώς και λεπτομέρειες styling, συμπεριλαμβανομένων των πλαστών τροχών αλουμινίου.
Δείτε το στρογγυλό μας από τα καλύτερα SUVs για να αγοράσετε τώρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *