πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η ιδέα του Lexus που τροφοδοτείται με υδρογόνο LF-FC που παρουσιάστηκε στο Τόκιο

Η ιδέα του Lexus που τροφοδοτείται με υδρογόνο LF-FC που παρουσιάστηκε στο Τόκιο

Lexus εισέβαλε στο 2015 Tokyo Motor Show με την πιο πρόσφατη ιδέα του-το LF-FC. Το εντυπωσιακό σαλόνι υψηλής ποιότητας παραβιάζει τα οράματα του μέλλοντος της εταιρείας, με στυλ που προβάλλει το LS επόμενης γενιάς καθώς και έναν φουτουριστικό κινητήρα κυττάρων καυσίμου υδρογόνου.
Το εντυπωσιακό τετράθυρο στυλ χρησιμοποιεί μια εξωφρενική έκδοση της ισχυρής μάσκας ατράκτου του Lexus στο μπροστινό μέρος, υιοθετώντας τα styling cues από την ιδέα LF-LC Coupe. Το γωνιακό μπροστινό μέρος έρχεται σε αντίθεση με ένα καμπύλο πλευρικό προφίλ, ενώ το πίσω μέρος παίρνει μεγάλα τριπλό φωτισμό ουράς.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Είναι ριζικά διαφορετικό από το σημερινό, τριετή Lexus LS, ωστόσο η ιδέα αναφέρεται να παρουσιάσει το «σχεδιασμό καθώς και την κατεύθυνση της καινοτομίας του μελλοντικού ναυαρχικού sedan της μάρκας». Αυτό μπορεί να μην εμφανιστεί στην παραγωγή για δύο έως τρία χρόνια, ωστόσο.
12

Ακόμα και πολύ περισσότερο μελλοντικό σκέψης ανακαλύπτεται κάτω από το δέρμα. Η ιδέα χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό ηλεκτρικό ηλεκτρικό ηλεκτρικό κινητήρα που λειτουργεί ως σύστημα κίνησης τεσσάρων τροχών. Η κύρια κίνηση πηγαίνει με τους πίσω τροχούς πολλές φορές, ωστόσο δύο ηλεκτρικοί κινητήρες στον μπροστινό άξονα επιτρέπουν ακόμη και κατανομή ροπής όταν απαιτείται. Είναι μια διαφορετική διαμόρφωση στο Mirai καυσίμου, οπότε αναμένετε ουσιαστικά ενισχυμένη PEFORMANCE.
Η νέα τεχνολογία περιλαμβάνει την τρέχουσα γενιά αυτόνομων συστημάτων οδήγησης, καθώς και ένα σύστημα ψυχαγωγίας ελέγχου χειρονομίας που χρησιμοποιεί ολογραφικές προβολές. Απολαύστε, Mercedes S-Class!
Τι κάνει η απαίτηση Lexus να κάνει με το νέο LS για να νικήσει την Mercedes S-Class καθώς και τη BMW 7 σειρά; Πείτε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *