πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το New Chevrolet Volt διδάσκει

Το New Chevrolet Volt διδάσκει

ένα teaser του νέου Chevrolet Volt έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, με τον συνοδευτικό υπότιτλο να επιβεβαιώνει ένα πλήρες δημόσιο ντεμπούτο για το Detroit Motor Show τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Επικεντρώθηκε στα πίσω κονκάρδες της δεύτερης γενιάς, η ίδια η εικόνα δεν παρέχει πολύ μακριά, αν και οι πιο πρόσφατες λήψεις κατασκοπείας υποδηλώνουν ότι οι γενικές αναλογίες θα φέρουν, καλύτερα μέχρι την ίδια χαμηλή μύτη καθώς και απότομα αυξάνοντας τη μέση .
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Volt αναμένεται να κολλήσει με κάποιο είδος του σημερινού βενζινοκινητήρα καθώς και το ηλεκτρικό υβριδικό σύστημα κινητήρα, αν και ο ιδιοκτήτης της Chevrolet GM μπορεί να μειώσει το μέγεθος της πακέτων της μπαταρίας για να κρατήσει το κόστος καθώς και να μειώσει το βάρος.
Ενώ αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα μικρότερο εύρος μόνο ηλεκτρικής ενέργειας, η GM το βλέπει αυτό ως ένα απαιτούμενο βήμα τόσο για το Volt όσο και για το αυτοκίνητο του Vauxhall Ampera, με τα αφεντικά να εξηγούν τα υπάρχοντα σχέδια ως “απλά και ακριβά”.
“Τα επόμενα χρόνια δεν πιστεύω ότι θα απαίτηση 100 χιλιομέτρων [62 μίλια] ηλεκτρικής σειράς”, εκτέθηκε ο Thomas Sedran, αντιπρόεδρος της GM της τεχνικής καθώς και των επιχειρήσεων. “Περίπου 30 έως 50 χιλιόμετρα [18 έως 30 μίλια] θα έπρεπε να είναι επαρκή για να σας φτάσουν καθώς και έξω από την πόλη, καθώς και μετά από αυτό εξακολουθείτε να έχετε τον κινητήρα-εξώθησης της εμβέλειας για να βοηθήσει”.
Μια τέτοια μετεγκατάσταση θα αντιστοιχούσε σε πρόσφατα σχόλια από τον διευθυντή της Opel/Vauxhall Karl-Thomas Neumann, ο οποίος επαληθεύει την επόμενη ποικιλία ηλεκτρικών αυτοκινήτων της μάρκας θα “συνεχίσει να μειώνει το κόστος και να παρέχει οικονομική προσιτή”. Ο στόχος είναι σαφώς να τοποθετηθεί μια αξιοσημείωτα μειωμένη ετικέτα κόστους για τον διάδοχο της Ampera εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία αρχίζει σήμερα από £ 28.750 μετά την ανταμοιβή της κυβέρνησης £ 5000 για τα plug-in αυτοκίνητα και τα φορτηγά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *