πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το Subaru Forester STI διέσχισε πριν από το ντεμπούτο του Νοεμβρίου

Το Subaru Forester STI διέσχισε πριν από το ντεμπούτο του Νοεμβρίου

πριν από δέκα χρόνια, η Subaru παρήγαγε ένα από τα πρώτα SUV απόδοσης με το Forester STI και τώρα μια νέα έκδοση είναι σχεδόν εδώ. Η ιαπωνική επιχείρηση κυκλοφόρησε κάποιες εκτοξευτικές λήψεις του Teaser του καυτή off-roader, οι οποίες θα εμφανιστούν δημόσια στις 25 Νοεμβρίου.
Η Subaru πρωτοστάτησε στον πλέον κοινό τύπο Hot-SUV πιέζοντας τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2,5 λίτρων από το Impreza STI στον ταπεινό του δασοφύλακα. Παρόλο που ποτέ δεν πωλήθηκε επίσημα εδώ, αρκετοί άνθρωποι άρεσαν το μείγμα της ανθεκτικότητας και της ταχύτητας που αρκετοί εισήχθησαν εδώ.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• ταχύτερα SUVs για αγορά
Αναμένουμε ότι η νέα έκδοση δεν θα πωληθεί εδώ μέσω των αντιπροσώπων της Subaru, αν και αν γνωρίζετε τι κάνετε, δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να εισαγάγετε ένα. Με αυτοκίνητα όπως το Porsche Macan που κυριαρχεί στο τέλος της αγοράς της αγοράς, το STI Forester θα μπορούσε να κάνει καλά ως εναλλακτική λύση μειωμένες τιμές, αν και δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει λεπτομέρειες τιμολόγησης.
4

Αναμένουμε ότι ο καυτός δασοφύλακας θα είναι εφοδιασμένος με παρόμοιο κινητήρα με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα επίπεδης τεσσάρων στο Impreza STI, παράγοντας καλά πάνω από 250bhp. Αυτό είναι Subaru, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα έχει ένα πολύ ικανό σύστημα τετρακίνησης και ελπίζουμε ότι ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Μπορεί να αναμένεται μέγιστη ταχύτητα τουλάχιστον 150 μίλια / ώρα.
Θα εκπλαγούμε να βλέπουμε αυτό που πωλείται επίσημα σε οποιοδήποτε σημείο εδώ, και η Subaru UK δεν μπόρεσε να σχολιάσει. Αλλά αν η τιμή είναι σωστή, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μερικούς που αποστέλλονται από τους πενιχρούς λάτρεις.
Θα θέλατε να δείτε το Subaru Forester STI στο Ηνωμένο Βασίλειο; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *