πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Ο νέος πέντε κυλίνδρος Cupra Formentor VZ5 γιορτάζει την τρίτη επέτειο της μάρκας

Ο νέος πέντε κυλίνδρος Cupra Formentor VZ5 γιορτάζει την τρίτη επέτειο της μάρκας

για να γιορτάσει την τρίτη επέτειό του Cupra δημιούργησε το Formentor VZ5, ένα περιορισμένο αθλητικό SUV που τρέχει με πεντακύλινδρο Turbo. Το VZ5 είναι η τρέχουσα παραλλαγή του Coupe-Suv, που ενώνουν τους βενζινοκινητήρες 1,5 και 2,0 TSI Turbo, καθώς και ένα pluthbrid κινητήρα.
Το Cupra Formentor VZ5 διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,5 λίτρων, ο οποίος παράγει ροπή 385bhp και 480nm. Η μονάδα 2,5 TSI συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG διπλού συμπλέκτη DSG επτά ταχυτήτων που στέλνει ισχύ και στους τέσσερις τροχούς του CUPRA ως μέρος του 4Drive System του αυτοκινήτου.

Νέα κριτική για το Cupra Formentor 2020

Με τον έλεγχο εκτόξευσης, ο Formentor VZ5 μπορεί να Sprint από 0-62 μίλια / ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα και θα συνεχίσει να χτυπάει μέγιστη ταχύτητα 155 μίλια / ώρα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Γνωστή για τον διακριτικό του ήχο, ο κινητήρας στο VZ5 αναπνέει μέσα από μια εξάτμιση τετραπλού εξάτμισης. Το Cupra λέει ότι δεν υπάρχει καμία ανθρωπογενή βελτίωση του σημείωμα του κινητήρα μέσα στην καμπίνα.
Το ύψος οδήγησης του VZ5 έχει ελαχιστοποιηθεί κατά 10mm σε σύγκριση με την παραλλαγή TSI 306bhp 2.0, μειώνοντας το κέντρο βάρους του Formentor για να ακονίσει τον χειρισμό.
10

Ο προσαρμοστικός ρυθμιζόμενος αποσβεστήρων ανάρτησης προσαρμοστικού σασί είναι στάνταρ, χρησιμοποιώντας 15 διαφορετικές ρυθμίσεις. Οποιαδήποτε από αυτές τις ρυθμίσεις μπορεί να επιλεγεί με το χέρι και ανεξάρτητα από τη λειτουργία οδήγησης. Αυτά περιλαμβάνουν την άνεση, τον αθλητισμό, το ατομικό, το offroad και το cupra – την πιο σπορ επιλογή. Υπάρχει ένα κουμπί “cupra” στο τιμόνι για αυτόματα εναλλαγή σε αυτή τη ρύθμιση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *