πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Dacia χτυπά τα τρία εκατομμύρια πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη

Η Dacia χτυπά τα τρία εκατομμύρια πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη

, το σχέδιο προϋπολογισμού που ανήκει στην Renault Dacia αποδεικνύει ότι φθηνές και χαρούμενες πωλήσεις, καθώς το όχημα των τριών εκατομμυρίων έχει προσφερθεί στην Ευρώπη.
Σε μια τελετή στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, ο πελάτης των τριών εκατομμυρίων έλαβε με τον Sandero Stepway του από τον ανώτερο αντιπρόεδρο Nicholas Wertens.
Η ρουμανική μάρκα, η οποία αγοράστηκε από την Renault το 1999, έχει διευρυνθεί γρήγορα σε άλλες χώρες, καθώς και να προσπαθεί να εξαπλωθεί περαιτέρω καθώς ντεμπούτο στο Ισραήλ στο τέλος του τρέχοντος έτους. Το 2013, η Dacia εισήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο, που πωλούσε 35.000 οχήματα σε ένα χρόνο, εκτός από έξι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ξεκινώντας από το εξαιρετικά επιτυχημένο Saloon Logan καθώς και το Estate το 2004, η μάρκα «No-Frills» έχει επωφεληθεί από την ανταλλαγή μερών Renault, με το πολύ δημοφιλές Sandero Supermini να χρησιμοποιεί το πλαίσιο από το παλιό Clio. Το Sandero είναι επίσης το φθηνότερο όχημα που μπορείτε να αγοράσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκινώντας από £ 5.995.
Ενώ η Dacia ανακαλύπτει γρήγορα τα πόδια της σε αυτή τη χώρα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι επίσης μια μεγάλη βάση πελατών σε όλη την Ευρώπη. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, κατέγραψε τη μεγαλύτερη ώθηση στις πωλήσεις οποιουδήποτε τύπου μάρκας στην αγορά, σε πάνω από 36%.
Τόσο το Logan MCV Estate όσο και το Duster SUV είναι μακράν τα φθηνότερα σχέδια στους τομείς τους, ξεκινώντας από £ 6.995 καθώς και £ 9.495 αντίστοιχα.
Η επιχείρηση επίσης σχεδιάζει να κάνει ένα ακόμη φθηνότερο αυτοκίνητο της πόλης, με βάση το Renault Twingo, που θα εισαχθεί σε κάποιο σημείο το επόμενο έτος. Εν τω μεταξύ, η Renaultsport έχει αποκαλύψει ακόμη και σχέδια για μια καυτή έκδοση του Sandero Supermini, αν και δυστυχώς αυτό δεν θα εμφανιστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ελέγξτε τις ενημερώσεις από το μακροπρόθεσμο Dacia Duster 4×4 εδώ και πείτε μας τι πιστεύετε για την DACIA σας στην ενότητα σχολίων παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *