πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το νέο Mitsubishi L200 Barbarian SVP II Special Edition αποκάλυψε

Το νέο Mitsubishi L200 Barbarian SVP II Special Edition αποκάλυψε

Μια άλλη ειδική έκδοση Mitsubishi L200 pick-up φορτηγό έχει φτάσει. Ονομάζεται L200 Barbarian SVP II, είναι το δεύτερο φορτηγό που παράγεται στο πλαίσιο του νέου τμήματος ειδικών έργων αυτοκινήτων (SVP) της μάρκας μετά από L200 SVP.
Με βάση το L200 Barbarian Double Cab, το SVP II θα παραχθεί σε περιορισμένους αριθμούς – μόλις 250 κατευθύνονται προς το Ηνωμένο Βασίλειο – και ο καθένας θα διαθέτει μια σειρά αποκλειστικών τσιμπημάτων σχεδιασμού.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά των ζάντων αλουμινίου 17 ιντσών, οι οποίες τελειώνουν με μαύρο και πορτοκαλί και τυλιγμένα σε καουτσούκ BF Goodrich All-Terrain, μαζί με καμάρες με φυσαλίδες.
• Mitsubishi L200 μακροπρόθεσμη κριτική δοκιμής
Μια νέα μάσκα SVP βρίσκεται στο μέτωπο, το οποίο παίρνει ένα μαύρο και πορτοκαλί makeover. Πολύ πιο πορτοκαλί στιγμιότυπα περιλαμβάνουν τα περιγράμματα της λυχνίας ομίχλης, τα περιβλήματα των προβολέων και των στροφών και τα περιβλήματα για τις λαβές της πόρτας.
7
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Ένα παρόμοιο μαύρο και πορτοκαλί θέμα βρίσκεται στην καμπίνα, με το λογότυπο SVP και τον ατομικό αριθμό του φορτηγού ραμμένα στα προσκέφαλα.
Bluetooth, προβολείς Bi-Xenon με ενσωματωμένα LED Daytime Lights, Cruise Control και ένα cam που αναστρέφεται με το σύστημα ψυχαγωγίας είναι όλα τυποποιημένη εφαρμογή, παράλληλα με τον εξοπλισμό που παρουσιάζεται στον κανονικό Barbarian L200.
Το ήμισυ των 250 αποζημιώσεων θα χρησιμοποιηθεί τελείωσε σε μαύρο χρώμα με διαμάντια με διαμάντια, με τα άλλα 125 φορτηγά σε μεταλλικό γκρι. Οι παραγγελίες είναι ανοιχτές τώρα για παραδόσεις τον Μάιο, με τιμές που ξεκινούν από £ 29.830.
Διαβάστε το στρογγυλό μας από τα καλύτερα φορτηγά pick up στην πώληση ιδανικά τώρα εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *