πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το επόμενο Volvo V40 για να πάρει VW-στυλ πλατφόρμα Tech

Το επόμενο Volvo V40 για να πάρει VW-στυλ πλατφόρμα Tech

Η Volvo έχει επαληθεύσει ότι θα δημιουργήσει μια νέα πλατφόρμα μικρών αυτοκινήτων και φορτηγών για να ανταγωνιστεί το Volkswagen Golf MQB καινοτομία που επίσης στηρίζει τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που κυμαίνονται από το Skoda Octavia στο The Audi A3.
Η Volvo μέχρι τώρα ανώνυμη νέα σχεδίαση θα δημιουργηθεί από κοινού με την Geely Autos, τα αυτοκίνητα και το φορτηγό που κατασκευάζουν το βραχίονα των κινεζικών ιδιοκτητών της Volvo Geely Holdings, σε ένα νέο κέντρο Ε & Α στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Τον περασμένο μήνα η Volvo αποκάλυψε ένα εσωτερικό σχεδιασμό πλατφόρμας που θα στηρίξει οτιδήποτε από το νέο XC90 στο S60 Saloon.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το αφεντικό της Volvo, Peter Mertens, δήλωσε στο Auto να αποκαλύψει ότι θα αναπτυχθούν τέσσερις εκδόσεις της νέας πλατφόρμας, ανοίγοντας τη μέθοδο για ένα νέο μικρό crossover design πιθανότατα badged XC40: “Θα κάνουμε χαμηλή οροφή καθώς και υψηλές εκδόσεις οροφής, για πριμοδότηση Τα σχέδια της Volvo καθώς και τα μοντέλα Non-Premium Geely. ”
Ο Mertens επανέλαβε επίσης τη δήλωση της Volvo ότι όλοι οι κινητήρες της θα είναι τέσσερις κυλίνδρους ή λιγότερο στο μέλλον, με τριπλίντες κινητήρες που οργανώνονται για μικρότερα μοντέλα. Προκειμένου να μειωθεί το κόστος, δήλωσε ότι μεγάλο μέρος των κατασκευών εγκατάστασης του κινητήρα σε όλα τα σχέδια θα είναι τα ίδια.
Όπως και το VW MQB, η νέα πλατφόρμα της Volvo θα είναι αρθρωτή για να μπορεί να δημιουργηθεί για διαφορετικά μήκη καθώς και πλάτη οχημάτων που θα δημιουργηθούν, με την ικανότητα να είναι επίσης σε διαφορετικές ρυθμίσεις οπίσθιας ανάρτησης, όπως ένα σύστημα δέσμης πολλαπλών συνδέσμων ή στρέψης.
Με το σημερινό V40 που εισήχθη μόνο πέρυσι, ο Mertens έσπευσε να τονίσει ότι δεν θα δούμε σύντομα κανένα είδος Volvos στη νέα πλατφόρμα. “Είμαστε περίπου έξι έως επτά χρόνια μακριά, προχωρούμε από το V40”, είπε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *