πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Ford εκτοξεύει τα εγκεκριμένα εξαρτήματα απόδοσης για RS, ST και Mustang Range

Η Ford εκτοξεύει τα εγκεκριμένα εξαρτήματα απόδοσης για RS, ST και Mustang Range

Η Ford ανακοίνωσε το δικό της εγκεκριμένο φάσμα εξαρτημάτων πλαισίου, κινητήρα και καλλυντικών για τα Fiesta ST, Focus ST και RS και Mustang. Οι επίσημες αναβαθμίσεις απόδοσης μετά την αγορά προέρχονται από μια σειρά ειδικών Ford Tuning όπως ο Roush και όλοι καλύπτονται από την εγγύηση της Ford.
Η επιφάνεια του Mustang GT κερδίζει τις αναβαθμίσεις κινητήρα Mustang GT με τα πακέτα ισχύος βαθμονόμησης απόδοσης που χρησιμοποιούνται σε τρία διαφορετικά στάδια. Μπορεί να αυξήσει τον περιοριστή Rev του 5,0 λίτρων V8 έως 7.500rpm από τις 6.500rpm του συμβατικού κινητήρα. Μπορεί επίσης να καθοριστεί ένα κιτ υπερσυμπιεστή από το Roush, ενισχύοντας την ισχύ από 412bhp σε πάνω από 592bhp. Μέχρι στιγμής, αυτά τα μέρη δεν είναι ομόλογα για τη χρήση του δρόμου, ωστόσο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερες καυτές καταπακτές για να φτάσετε τώρα
Οι αναβαθμίσεις για το Mustang περιλαμβάνουν επίσης την επιλογή μιας εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα από την Borla, η οποία είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα V8 2,3 λίτρων και 5,0 λίτρων.
Διατίθεται για όλα τα μοντέλα είναι ένα ρυθμιζόμενο κιτ απορρόφησης και απορροφητή σοκ, το οποίο πέφτει το ύψος της διαδρομής κατά 40mm. Τα ελαφρά ζάντες αλουμινίου 17 ή 19 ιντσών διαθέτουν επίσης μέρος των αναβαθμίσεων στα μοντέλα Hot Focus και Fiesta και φέρνουν εξοικονόμηση βάρους 15 % πάνω από τους συμβατικούς τροχούς.
Η Ford περιλαμβάνει επίσης το προηγουμένως ανακοινωθέν ‘Drift Stick’ σε συνεργασία με το Rallycross Motorist Ken Block, το οποίο μπορεί να καθοριστεί στο Focus Rs. Ο μοχλός χειρόφρενου τύπου ράλι μπορεί να λειτουργήσει χωρίς συγκράτηση και μπορεί να κλειδώσει τους πίσω τροχούς μεμονωμένα στο αυτοκίνητο 4×4 για χειροποίητες στροφές. Λειτουργεί παράλληλα με τη λειτουργία μετατόπισης του Hot Hatch.
Τι πιστεύετε για το φάσμα εξαρτημάτων Ford RS Performance; Ενημερώστε μας στα σχόλια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *