πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Hyundai Santa Fe παίρνει το Extreme Makeover για το SEMA 2017

Η Hyundai Santa Fe παίρνει το Extreme Makeover για το SEMA 2017

Η Hyundai αποκάλυψε μια ακραία παραλλαγή off-road του SAN SUV της Santa Fe μπροστά από το φετινό SEMA Show στο Λας Βέγκας στις 31 Οκτωβρίου.
Ο Κορεάτικος κατασκευαστής κυκλοφόρησε σκληρές παραλλαγές των SUV του στο SEMA το 2015 καθώς και το 2016. Η φετινή ιδέα ονομάζεται «Rockstar Moab Extreme Concept» λόγω της συνεργασίας της Hyundai America με τα ενεργειακά ποτά Business Rockstar – το Moab είναι σύσταση προς την περιοχή Γιούτα που θεωρείται για μια από τις πολλές δύσκολες περιοχές εκτός δρόμου.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα 4x4s καθώς και SUVs
Δεδομένου ότι είναι ένα showcar SEMA, το Rockstar Moab Extreme Idea περιλαμβάνει πολλές τροποποιήσεις. Ένα σύστημα οξειδίου του αζώτου έχει τοποθετηθεί με νιτρώδη αποκάλυψη για να παρέχει στο Hyundai κάποια πρόσθετη ώθηση. Αναστολή πηνίων, μπροστινά φρένα έξι εμβόλων, καθώς και ελαστικά εκτός δρόμου έχουν επίσης τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο.
Το SUV Sports Hyundai καθώς και το Rockstar Decals εν μέσω ενός ψηφιακού σχεδίου βαφής καμουφλάζ για να παρέχει στην ιδέα της Santa Fe πολύ περισσότερο από μια ακραία, σκληρή αίσθηση. Το ράφι στέγης προέρχεται από το τμήμα Garage Garage της Rockstar καθώς και εφοδιασμένο με σύστημα φωτός LED δύο μπαρ. Ο σχεδιασμός δεν θα κυκλοφορήσει στην παραγωγή.
Το φετινό SEMA έδειξε ότι το Λας Βέγκας διαρκεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου.
Θα πάρει το Rockstar Moab Extreme Idea στο SEMA; Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *