πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το νέο Ford Transit Facelift αποκάλυψε: Σχεδιασμός Tweaks, 10 ταχυτήτων κιβωτίου ταχυτήτων και υβριδικής τεχνολογίας

Το νέο Ford Transit Facelift αποκάλυψε: Σχεδιασμός Tweaks, 10 ταχυτήτων κιβωτίου ταχυτήτων και υβριδικής τεχνολογίας

με αναθεωρημένο έθιμο διαμετακόμισης που κυκλοφορεί νωρίτερα μέσα στο έτος και τα ενημερωμένα μοντέλα courier και σύνδεσης εμφανίστηκαν επίσης, ήταν μόνο θέμα χρόνου Πριν από το φορτηγό Ford Transit πλήρους μεγέθους βρισκόταν επίσης στο τέλος της ενημέρωσης της μέσης ζωής. Και το εμπορικό όχημα της IAA στο Hannover είδε το ντεμπούτο του νέου μοντέλου, με νέα εμφάνιση, τα τελευταία AIDS AIDS και την τελευταία τεχνολογία τηλεματικής της Ford.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η νέα Ford Transit, η οποία θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2019, έχει δοθεί μια νέα μάσκα τριών ράβδων που είναι παρόμοια με αυτή που παρατηρείται στο έθιμο της διαμετακόμισης και εμπνέεται από την περιοχή των επιβατικών αυτοκινήτων της Ford. Είναι μια πιο πολυτελή εμφάνιση, ενώ τα μοντέλα κορυφαίων spec παίρνουν το Chrome Trim, τους προβολείς Xenon και τα LED Daytime Lights.
• Auto Express Van News and Review Hub
Κάτω από το καπό, υπάρχει μια εξέλιξη του 2,0 Ecoblue Diesel που εισήχθη το 2016 και προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση. Υπάρχουν 104bhp, 128bhp, 168bhp και νέες εκδόσεις 182bhp που προσφέρονται, όλα με stop-start, ενώ το ηλεκτρικό τιμόνι έχει προστεθεί για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα περαιτέρω. Όλοι οι κινητήρες λαμβάνουν ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων ως στάνταρ και από το 2020 ένα αυτόματο αυτοκίνητο 10 ταχυτήτων θα είναι διαθέσιμο σε μεταφορές πίσω τροχών.
Η ήπια υβριδική τεχνολογία κάνει ντεμπούτο στη διαμετακόμιση
Μια άλλη καινοτομία που χρησιμοποιείται στη διαμετακόμιση είναι ένα σύστημα μικρο-υβριδίου 48 βολτ, το πρώτο τέτοιο set-up που θα εμφανιστεί σε ένα μεγάλο φορτηγό. Το σύστημα MHEV έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την οικονομία καυσίμου αντί να κάνει τη διαμετακόμιση ταχύτερη και ενισχύει την οικονομία κατά περίπου 3 %. Η απόκριση του γκαζιού βελτιώνεται από μια στάση, όμως, με την ευγένεια της μπαταρίας ιόντων λιθίου που αποθηκεύει ενέργεια υπό επιβράδυνση που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί κατά την επιτάχυνση. Γύρω από την πόλη, η Ford ισχυρίζεται ότι αυτό το σύστημα μπορεί να ενισχύσει την οικονομία καυσίμου κατά σχεδόν 10 %.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *