πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Ο Lotus εγκαταλείπει την εξουσία βενζίνης για το Electric Future

Ο Lotus εγκαταλείπει την εξουσία βενζίνης για το Electric Future

το Lotus υποβάλλεται στο μεγαλύτερο κούνημα στην 72χρονη ιστορία του, καθώς και θα μετατοπίσει την εστίασή της στην καθιέρωση ενός στόλου τελείως ηλεκτρικών αθλητικών αυτοκινήτων, Auto Reveal Can Can Can Can Can Can Can Can Can Can Can αποκαλύπτω.
Ο Lotus έχει υποστεί την κυριότητα των κινεζικών αυτοκινήτων και του γίγαντα φορτηγών Geely από το 2017, καθώς και έχει ήδη αποδείξει την πρόθεσή του με την εισαγωγή του ηλεκτρικού evija hypercar. Ωστόσο, αυτό είναι ένα αυτοκίνητο και φορτηγό που θα δαπανήσει πάνω από £ 2,4 εκατομμύρια, καθώς και μόνο 130 παραδείγματα θα κατασκευαστούν ποτέ. Τώρα τα αφεντικά έχουν υπαινιχθεί ότι ένα νέο σπορ αυτοκίνητα και φορτηγό λόγω της εμφάνισης του επόμενου έτους θα μπορούσε να είναι η τελευταία εταιρεία που θα χρησιμοποιήσει έναν βενζινοκινητήρα.

Το νέο Lotus Evija εμφανίζεται στο Goodwood Speedweek

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Phil Popham, πρότεινε ότι η επόμενη γενιά αθλητικών οχημάτων Lotus θα αποφύγει την υβριδική καινοτομία καθώς και θα συμμορφωθεί με το μονοπάτι που καθορίζεται από την Evija, καταλήγοντας να είναι εντελώς ηλεκτρικό. Μιλώντας αποκλειστικά στο Auto Express, ο Popham μας είπε: “Ένα πράγμα που πιστεύουμε είναι το μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων της μπαταρίας, καθώς και η πρόθεσή μας είναι να προσφέρουμε BEV στα προϊόντα μας στο μέλλον.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Το BEV είναι πραγματικά καλά κατάλληλο για τα αθλητικά οχήματα – τα χαρακτηριστικά ροπής, τη διανομή βάρους, το στυλ καθώς και την ευελιξία της δυναμικής. Για μένα όλα οδηγούν στο Bev ως την απόλυτη καινοτομία για τα σπορ αυτοκίνητα. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *