πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Νέο 2017 Hyundai i30n Hot Hatch για να βρείτε σε «καυτή» καθώς και «πολύ καυτά» Guises

Νέο 2017 Hyundai i30n Hot Hatch για να βρείτε σε «καυτή» καθώς και «πολύ καυτά» Guises

Hyundai’s Impercing I30N Hot Hatch, που προεπισκόπησε από την εξωφρενική ιδέα 375bhp, τετράτροχη οδήγηση RN30 στο 2016 Paris Motor Show , θα εμφανιστεί το επόμενο έτος σε δύο καθορίζει τη μελωδία.
“Θα έχουμε δύο εκδόσεις: μια βασική έκδοση καθώς και μια πιο προσανατολισμένη στην απόδοση”, δήλωσε ο επικεφαλής της δοκιμής οχημάτων της Hyundai καθώς και η ανάπτυξη υψηλής απόδοσης, δήλωσε ο Albert Biermann στο Auto Express.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Ο χαρακτήρας θα είναι λίγο διαφορετικός. Στο ένα αυτοκίνητο, εστιάζουμε λίγο περισσότερο στην καθημερινή οδήγηση, ωστόσο είναι επίσης ικανή με το RaceTrack – μπορείτε να το πιέσετε σκληρά. Το άλλο είναι περισσότερο κομμάτι που πηγαίνει με καθημερινή οδήγηση πιο συμβιβασμένη – μπορείτε να περιμένετε περισσότερη δύναμη, επίσης. ”
8

Ωστόσο, ο Biermann υπαινίσσεται ότι ένα πιο ακραίο i30n με τον κινητήρα υψηλής ισχύος από την ιδέα καθώς και την τετρακίνηση, για να ανταγωνιστεί τους Ford Focus RS, μπορεί να έρθει: “Αρχίζουμε ακριβώς καθώς και το επίπεδο απόδοσης που εμείς εμείς Η προσφορά δεν χρειάζεται τέσσερις τροχούς “, είπε. “Αλλά έχω ήδη οδηγήσει το πρωτότυπο δοκιμών μας με 300 άλογα καθώς και με τη ροπή, καθώς και με τον τροχό, καθώς και τα πάντα, για να εξασφαλιστεί ότι το όχημα υπάρχει ήδη”.
“Η έκδοση 375bhp αυτού του κινητήρα είναι προηγμένη καινοτομία που εξετάζουμε καθώς και δοκιμές, καθώς και δοκιμάζουμε επίσης τα συστήματα διανυσμάτων ροπής καθώς και έτσι, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη απόφαση-το κάνουμε πολλά προηγμένα έργα. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *