πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το ένα τρίτο των Βρετανών θέλουν ήδη να αγοράσουν ένα αυτόνομο αυτοκίνητο

Το ένα τρίτο των Βρετανών θέλουν ήδη να αγοράσουν ένα αυτόνομο αυτοκίνητο

αυτοκίνητα χωρίς οδηγούς να αποκτήσουν αργά την έγκριση του κοινού ως νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι το ένα τρίτο των βρετανών οδηγών θα ήθελε να αγοράσει ένα στο μέλλον.
Ένα ακόμη δύο τρίτα των αυτοκινητιστών θα αισθανόταν άνετα να οδηγείται σε ένα αυτόνομο αυτοκίνητο, η έρευνα που ανέθεσε ο ασφαλιστικός πάροχος AXA που βρέθηκε. Η έλλειψη έντασης και η μη ανησυχία για την κυκλοφορία αναφέρθηκαν από τους ανθρώπους ως το σημαντικότερο όφελος των αυτοκινήτων χωρίς οδηγό. Τα αυτόνομα αυτοκίνητα που δεν χάνονται ήταν επίσης δημοφιλή με σχεδόν το ένα τέταρτο όλων των ερωτηθέντων.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• φθηνότερα αυτοκίνητα για ασφαλισμό
Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί που θα χρειαστούν πειστικές. Παρόλο που το 90 % των γυναικών δεν βρίσκουν σήμερα αυτόνομη τεχνική ανησυχία, το υπόλοιπο 10 τοις εκατό απάντησε ότι “δεν θα” δεν θα βρεθούν ποτέ σε ένα “, καθώς πίστευαν ότι τα αυτόνομα αυτοκίνητα δεν θα είναι ποτέ τόσο ασφαλείς όσο οι ανθρώπινοι οδηγοί. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει πάνω από το 90 % των οδικών ατυχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου περιλαμβάνουν κάποιο ανθρώπινο λάθος.
Ο David Williams, τεχνικός διευθυντής της AXA Insurance, δήλωσε: “Θεωρείται ότι η μείωση των ατυχημάτων με αυτοκίνητα χωρίς οδηγό θα μπορούσε να είναι μέχρι το 50 % και αυτό μπορεί να είναι μόνο καλά νέα για την οδική ασφάλεια. Επιπλέον, θα μειώσουν τη συμφόρηση και θα προσφέρουν εναλλακτικές μεταφορές για εκείνους που δεν μπορούν να οδηγήσουν.
“Η έλλειψη πληροφόρησης συχνά αποδίδει τους φόβους των ανθρώπων – και μια υγιής δόση σκεπτικισμού αναμένεται. Πράγματι, το 1825 μερικοί άνθρωποι ήταν τόσο αντίθετοι με τα ταξίδια να εκπαιδεύσουν ότι δήλωσαν ότι θα ήταν αδύνατο να ταξιδέψουν πάνω από 12 μίλια / ώρα χωρίς να «ο αέρας απορροφήθηκε από τους πνεύμονές σας».
Ποια είναι η λήψη σας για αυτόνομα αυτοκίνητα; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *