πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το New 2020 Peugeot 5008 SUV Facelift κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το New 2020 Peugeot 5008 SUV Facelift κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Peugeot έχει αποκαλύψει τις τιμές και τις προδιαγραφές για το Facelifted 5008 SUV, το οποίο είναι διαθέσιμο για αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο τώρα.
Οι τιμές ξεκινούν από £ 29.585 για τη βενζίνη βάσης και ανεβαίνουν σε £ 40.905 για το πετρελαιοκίνητο ντίζελ. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να φτάσουν κατά την άνοιξη του 2021.

Κορυφαία 10 καλύτερα SUV για αγορά 2022

Όπως και το ενημερωμένο 3008, η σειρά Peugeot 5008 χωρίζεται σε έξι επιπέδου TRIM, αν και οι αγοραστές του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα πάρουν το ενεργό μοντέλο εισόδου. Η σύνθεση μας ανοίγει με την ενεργή παραλλαγή Premium, η οποία διαθέτει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, εκκίνηση κουμπιών ώθησης, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και οπίσθιου οχήματος και ηλεκτρικά πτυσσόμενους καθρέφτες πόρτας.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το μοντέλο Allure Mid-Range της Peugeot βασίζεται στην προδιαγραφή του ενεργού μοντέλου premium με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ράγες συστήματος στέγης αλουμινίου, γυαλί ιδιωτικού απορρήτου και ενσωματωμένο σύστημα SAT-NAV για την οθόνη ψυχαγωγίας 10 ιντσών του αυτοκινήτου. Οι τιμές ξεκινούν από £ 31.435.
Η παραλλαγή Allure Premium διατάζει επιπλέον £ 550 σε σχέση με το μοντέλο Allure και προσθέτει καταχώρηση χωρίς κλειδί και έναρξη, ξεχωριστή ταπετσαρία υφάσματος, κάθισμα επιβατών που ξαπλώνει και ένα σύστημα εσωτερικού φωτισμού περιβάλλοντος. Οι αγοραστές παίρνουν επίσης το “Παιδικό Πακέτο” του Peugeot, το οποίο προσθέτει ένα ζευγάρι τραπέζια δίσκων και περσίδες παραθύρων για τη δεύτερη σειρά καθισμάτων.
Το 5008 GT της Peugeot διατιμάται από £ 33.485 και διαθέτει ένα σύνολο διαφορετικών ζάντων αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς LED, μια αντίθετη μαύρη οροφή, προσαρμοστικό κρουαζιερόπλοιο και έναν καθρέφτη οπίσθιας όψης. Κόκκινα δερμάτινα ταπετσαρία και σκοτεινά ξύλινα θύλακα από ασβέστη είναι επίσης πρόσφατα διαθέσιμα ως μέρος του facelift.
18
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Η ναυαρχίδα GT Premium παραλλαγή ξεκινά από £ 37.485. Προσθέτει ένα σύνολο ζάντων αλουμινίου 19 ιντσών, ένα hands-free tailgate, ένα σύστημα ήχου εστιακής υψηλής ποιότητας 515W και ένα ζευγάρι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και μασάζ μπροστινά καθίσματα. Υπάρχει επίσης μια βιντεοκάμερα 360 μοιρών και ένα αυτοματοποιημένο σύστημα στάθμευσης οχημάτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *