πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Genesis Essentia Electric Coupe Concept που αποκαλύφθηκε στη Νέα Υόρκη

Η Genesis Essentia Electric Coupe Concept που αποκαλύφθηκε στη Νέα Υόρκη

Hyundai Luxury Arm Genesis αποκάλυψε ένα νέο αυτοκίνητο Concept στο The New York Motor Show. Ονομάζεται Essentia, είναι ένας ηλεκτρικός, υψηλής απόδοσης Grand Tourer που η Genesis λέει ότι χρησιμοποιεί μια ματιά στο μέλλον της μάρκας από την άποψη της απόδοσης και της τεχνολογίας. Είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μπαταρίας που πρέπει να αποκαλυφθεί και κάτω από την πινακίδα Genesis.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Show Motor New York 2018: Όλα τα τρέχοντα νέα
Ένα ελαφρύ μονοκόκκινο ίνες άνθρακα υπογραμμίζει την essentia και ενώ δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες μετάδοσης κίνησης, βρίσκεται κάτω από το δέρμα ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Το ίδιο το πακέτο της μπαταρίας στεγάζεται χαμηλά σε μια κεντρική σήραγγα στο μονοκόκκινο, και όχι κάτω από τους επιβάτες. Δεν έχουν εκδοθεί στοιχεία ισχύος, αλλά η Genesis λέει ότι 0-60mph εκτιμάται σε 3,0 δευτερόλεπτα.
Με το σχεδιασμό που διαχειρίζεται ο πρώην επικεφαλής του σχεδιασμού Audi, Bentley και Lamborghini Luc Donckerwolke, ολόκληρο το σώμα είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα και διαμορφώνεται σε μια τυπική πτυχή GT με ένα μακρύ καπό και σάρωση πίσω καμπίνας. Πολύ λίγα έχουν μεταφερθεί από τα σημερινά δύο μοντέλα της μάρκας, το G90 και το G80, με ένα ολοκαίνουργιο σχήμα γρίλης και υπογραφή προβολέων. Η Genesis αναφέρει ότι είναι μια εξέλιξη των σημερινών τιμών σχεδιασμού της μάρκας, με κάποια μικρή έμπνευση από την έννοια του SUV GV80 που αποκαλύφθηκε στο show της Νέας Υόρκης του περασμένου έτους.
10

Η καμπίνα είναι κανονική έννοια του ναύλου αυτοκινήτου, με μερικές ρετρό-φουτουριστικές τσίμπημα. Οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω, στυλ πεταλούδας, ενώ τέσσερα καθίσματα βρίσκονται μέσα. Τα ίδια τα καθίσματα είναι επικαλυμμένα με δέρμα κονιάκ με chevron quilting, ενώ μια λεπτή κεντρική κονσόλα τυλιγμένη σε μπλε δέρμα χωρίζει τον αυτοκινητιστή και τον συνοδηγό. Πριν από τον αυτοκινητιστή βρίσκεται μια οθόνη ευρείας οθόνης οκτώ ιντσών.
Tech Wise, το Essentia διαθέτει τόσο επικοινωνία με όχημα και όχημα και οχήματα. Μέσα από αυτό, είναι σε θέση να ενημερώσει τον αυτοκινητιστή με συνθήκες οδικής οδού για να αποφευχθούν μαρμελάδες και πολυάσχολες διαδρομές. Χρησιμοποιεί το Maker Learning για να προτείνει διαδρομές με βάση το ποιος βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.
Αν και η Genesis δεν έχει ακόμη εκδώσει μια σοβαρή σημείωση της πρόθεσης παραγωγής, ο επικεφαλής σχεδιαστής Donckerwolke δήλωσε: “Μια τυπολογία Gran Turismo υπογραμμίζει τη φιλοδοξία μας ως πολυτελές εμπορικό σήμα για τους γνώστες και είναι η καλύτερη βάση για να προβάλλουμε το DNA μας στο μέλλον”.

Διαβάστε πολλά περισσότερα για τα νέα αυτοκίνητα στο 2018 New York Motor Show εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *