πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Lotus Advanced Performance Teases Modern Day Can-Am Racer

Η Lotus Advanced Performance Teases Modern Day Can-Am Racer

Lotus έχει δημιουργήσει ένα νέο τμήμα ειδικών επιχειρήσεων που ονομάζεται Lotus Advanced Performance-και θα εισέλθει στην αγορά με ένα κτύπημα. Αυτή η εικόνα του teaser υποδηλώνει ότι το πρώτο έργο της εταιρείας θα είναι ένα σύγχρονο χειρισμό ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου Can-Am.
Παρόλο που η εικονική βρετανική μάρκα δεν το έκανε ποτέ στη σειρά αγώνων Can-Am, είχε σχέδια για ένα αυτοκίνητο στα τέλη της δεκαετίας του εξήντα (που πιθανότατα θα ονομαζόταν ο τύπος 66) να ανταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Αυτό το νέο έργο Lotus Advanced Performance επαναλαμβάνει πολυάριθμες κλασικές ενδείξεις Can-Am για τη σύγχρονη εποχή.

Ο νέος τύπος Lotus 132 SUV διδάσκει πριν από το 2022

Αυτή η επίσημη εικόνα του teaser προεπισκόπησε το στυλ του αυτοκινήτου. Ακολουθώντας την παράδοση Can-Am, διαθέτει μια τεράστια πτέρυγα, λιπαρή πίσω ελαστικά και ένα απλό κυλίνδρο για να προστατεύσει τον οδηγό. Υπάρχει επίσης ένα ζευγάρι εξάτμισης που σπρώχνουν έξω από τον πίσω προφυλακτήρα και ένα σύνολο γυαλισμένων τρομπέτων εισαγωγής που ανεβαίνουν από το κέντρο του αυτοκινήτου, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα τροφοδοτείται από έναν βενζινοκινητήρα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ενώ τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά CAN-AM κατανοήθηκαν για τη μεγάλη μετατόπιση τους, φυσικά αναρροφημένοι κινητήρες V8, τα πρόσφατα προϊόντα Road και Motorsport της Lotus έχουν τροφοδοτηθεί από μονάδες τεσσάρων ή V6, οπότε είναι μέχρι στιγμής άγνωστο αν αυτό το ντεμπούτο γύρο θα είναι που τροφοδοτείται από οκτώ κυλίνδρους κινητήρα για επιπλέον αυθεντικότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *