πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Top 5 ειδήσεις της εβδομάδας

Top 5 ειδήσεις της εβδομάδας

1. GM Axes Chevrolet στην Ευρώπη
Η πιο σημαντική νέα αυτή την εβδομάδα προήλθε από την GM αφού ανακοίνωσε ότι η Chevrolet θα έπεφτε από τις ευρωπαϊκές αγορές μέχρι το τέλος του 2015. Η εστίαση θα τοποθετηθεί τώρα στους Vauxhall και Opel, οι οποίοι και οι δύο αγωνίστηκαν για να ανταγωνιστούν στην όλο και πιο ανταγωνιστική ευρωπαϊκή αγορά. Η GM αποκάλυψε επίσης ότι θα επεκτείνει την μάρκα Cadillac σε όλη την Ευρώπη.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα: GM Axes Chevrolet Europe
2. αποκάλυψε η Ford Mustang
Το ολοκαίνουργιο Mustang της έκτης γενιάς έχει αποκαλυφθεί και για πρώτη φορά στα 50 χρόνια παραγωγής του, θα κάνει το δρόμο της προς τις ακτές του Ηνωμένου Βασιλείου στη δεξιά κίνηση. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη λέξη σχετικά με την τιμολόγηση, αλλά αναμένεται μια φιγούρα περίπου 30.000 λίρες στερλίνες, με το μοντέλο V8 υψηλής απόδοσης να ζητά περίπου περισσότερα £ 5.000 όταν οι πωλήσεις ξεκινούν στις αρχές του 2015.
Διαβάστε περισσότερα: αποκάλυψε το Ford Mustang 2015 UK
3. Επιβεβαιώθηκε η Audi Q1
Η Audi επιβεβαίωσε ότι το Q1 θα συμμετάσχει στη σύνθεση το 2016 ως το νέο μοντέλο ent-level Q. Αρχικά στοχεύει στους αγοραστές της Nissan Juke που θέλουν κάτι λίγο πιο ψηλά, αλλά η BMW και η Mercedes έχουν και τα δύο SUV σε επίπεδο εισόδου στον αγωγό, το οποίο θα ανταγωνιστεί το Q1. Οι τεχνικές λεπτομέρειες εξακολουθούν να είναι περιορισμένες, αλλά είναι πιθανό ότι οι κινητήρες από το Supermini A1 θα υιοθετηθούν.
Διαβάστε περισσότερα: Επιβεβαιώθηκε η Audi Q1
4. Saab 9-3 πίσω στην παραγωγή
Η παραγωγή του SAAB 9-3 έχει επανεκκινηθεί υπό τη νέα ιδιοκτησία της Εθνικής Ηλεκτρικής Αυτοδιοίκησης της Σουηδίας. Η επανεκκίνηση στην παραγωγή βλέπει επίσης ένα ελαφρώς αναθεωρημένο μοντέλο από τη γραμμή παραγωγής, η οποία θα πωληθεί αρχικά στην κινεζική αγορά. Η κατασκευή ανακοίνωσε επίσης σχέδια για την ανάπτυξη ηλεκτρικής έκδοσης το 2014.
Διαβάστε περισσότερα: Νέο Saab 9-3 αποκαλύφθηκε
5. Επίσημα σκίτσα Crossover Crossover Crossover
Η δεύτερη σημαντική ανακοίνωση της Audi αυτή την εβδομάδα ήρθε με τη μορφή ορισμένων επίσημων σκίτσων crossover, τα οποία φαίνεται να προεπισκόπησαν τη νέα κατεύθυνση στυλ για μοντέλα όπως τα A4 και A5. Η ιδέα των τριών θυρών θα κάνει ντεμπούτο στο Detroit Motor Show τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, όπου θα ανακαλύψουμε το όνομά της και τι είναι τοποθετημένο κάτω από το καπό.
Διαβάστε περισσότερα: Επίσημα σκίτσα Crossover Crossover Audi Crossover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *