πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Ο Lamborghini Huracan Polizia που δόθηκε στην ιταλική αστυνομία

Ο Lamborghini Huracan Polizia που δόθηκε στην ιταλική αστυνομία

Ιταλοί εγκληματίες θα έπρεπε να είναι επιφυλακτικός, καθώς ο Lamborghini έχει δωρίσει μια έκδοση της Νέας Αστυνομίας του Νέου Χουράκ στην κρατική αστυνομία της χώρας σε τελετή στη Ρώμη.
Λόγω της εισαγωγής της υπηρεσίας πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, αντικαθιστά το Gallados που χρησιμοποιείται από το ιταλικό fuzz επειδή το 2004, αναλαμβάνοντας το καθήκον της πρόληψης ατυχημάτων και εγκλήματος στους δρόμους του έθνους.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Επισήμως ονομάστηκε Huracan LP 610-4 Polizia, διαθέτει τον κινητήρα V10 5.2-λίτρων του τυπικού αυτοκινήτου, ο οποίος παίρνει την ισχύ του μέσω όλων των τροχών για να δει 0-62 μίλια / ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα πριν από το Maxing σε πάνω από 202 μίλια / ώρα.
Εάν αυτό και το χρωματικό σχέδιο “Blu Polizia” αποτυγχάνουν να αποτρέψουν τους εγκληματίες, το Lamborghini έχει επίσης εξοπλιστεί με αυτόματη αναγνώριση και παρακολούθηση πλάκας αριθμού, πλήρης με μετάδοση εικόνας σε πραγματικό χρόνο σε τοπικές αίθουσες ελέγχου για κλεμμένα ελέγχου αυτοκινήτων.
Ως μέρος αυτού του «συστήματος δεδομένων βίντεο απόδειξης», τα δεδομένα GPS χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό της ακριβούς θέσης του Huracan Polizia, επιτρέποντας στην αστυνομία να εντοπίσει την ταχύτητα οποιουδήποτε ύποπτου οχήματος.
Ένα πρόσθετο όφελος που φέρνει το ειδικό Lamborghini στον αστυνομικό στόλο είναι το δυναμικό του ως επείγουσας ιατρικής μεταφοράς αυτοκινήτου – ο μπροστινός χώρος αποσκευών διαθέτει ένα ειδικό σύστημα ψύξης για όργανα δωρητών. Επιπλέον, υπάρχει επίσης ένας σωσίβιος απινιδωτής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *