πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας BMW IDRIVE 8 αποκαλύφθηκε στο πλήρες

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας BMW IDRIVE 8 αποκαλύφθηκε στο πλήρες

BMW έχει ολοκληρωθεί το σύστημα Infotainment της όγδοης γενιάς, το οποίο έχει αποκαλυφθεί στο νέο IX Electric SUV και πρόκειται να εμφανιστεί στο επερχόμενο μοντέλο Tesla της εταιρείας, το οποίο έχει αποκαλυφθεί στο νέο μοντέλο Tesla της εταιρείας Tesla 3 αντίπαλος – το saloon i4. Παρόλο που είχαμε ήδη δει το νέο set-up όταν ξεκίνησε το IX, η BMW αποκάλυψε τώρα τις λεπτότερες λεπτομέρειες του Idrive 8, συμπεριλαμβανομένων των νέων λειτουργιών και των ικανοτήτων της.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο IX και στο i4, το Idrive 8 παρουσιάζεται σε δύο οθόνες-ένα ψηφιακό πάνελ των 12,3 ιντσών και μια κεντρική οθόνη αφής 14,9 ιντσών (αν και μπορεί ακόμα να ελεγχθεί από περιστροφικό επιλογέα). Οι δύο οθόνες συνδέονται τέλεια μαζί στην κορυφή του πίνακα ελέγχου για να δώσουν την εμφάνιση μιας μεγάλης οθόνης, που περιλαμβάνει τόσο τις πληροφορίες οργάνων όσο και για τον οδηγό εντός της κεντρικής μονάδας ελέγχου.

Τι είναι η BMW Idrive;

Παράλληλα με το νέο υλικό, η BMW λέει ότι το Idrive 8 εισάγει μια εντελώς νέα εμφάνιση στην οθόνη, με μια νέα γραφική γλώσσα σχεδιασμού που εφαρμόζεται σε μενού, εφαρμογές και πλοήγησης.
8

Η BMW λέει ότι η ολοκληρωμένη εξατομίκευση είναι ένα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά του πιο πρόσφατου συστήματος IDRIVE και οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν γρήγορα από τα πλήκτρα λειτουργίας στο τιμόνι. Πολλές διατάξεις για την κεντρική οθόνη και τα όργανα μπορούν να επιλεγούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *