πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Greenpeace VW Διαμαρτυρία: Το πλοίο αυτοκινήτων που επιβιβάστηκε στην αστυνομία Sheerness

Greenpeace VW Διαμαρτυρία: Το πλοίο αυτοκινήτων που επιβιβάστηκε στην αστυνομία Sheerness

συνέλαβε τρεις από τους διαδηλωτές της Greenpeace που προσπάθησαν να διαταράξουν την εκφόρτωση των αυτοκινήτων VW Group στο λιμάνι της Sheerness στο Κεντ την Πέμπτη. Δύο διαδηλωτές παρέμειναν σε ένα φωτισμό μέσα στο λιμάνι κατά τη διάρκεια της νύχτας με τα κλειδιά σε πολλά οχήματα.
Ένα πλοίο που φέρει νέα ομάδα Volkswagen Petrol, Diesel και Plug-in Hybrid έγινε ο στόχος της διαμαρτυρίας της Greenpeace καθώς προσπάθησε να αποβιβαστεί στο λιμάνι την Πέμπτη το πρωί. 25 Οι διαδηλωτές ανέβηκαν στο πλοίο των 23.000 τόνων σε μια προσπάθεια να σταματήσουν την εκφόρτωση των αυτοκινήτων που έφερε και να αποδείξει ενάντια στο πολύ δημοσιευμένο σκάνδαλο εκπομπών VW.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι διαδηλωτές αναστέλλονται από τις πόρτες εκφόρτωσης 27 μέτρων του πλοίου, ξεδιπλώνουν ένα banner 50 μέτρων που έδειχνε ένα κορίτσι σε μάσκα αέρα και δήλωσαν ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι η Volkswagen συμφώνησε να επιστρέψει τα αυτοκίνητα στη Γερμανία. Το πλοίο που τροφοδοτείται με ντίζελ, ο αυτοκινητόδρομος του Elbe, μεταφέρθηκε στη συνέχεια μακριά από το λιμάνι της καθαρότητας για να αγκυροβολήσει το Margate.
• Η VW ανακοινώνει το σχέδιο απόλυσης ντίζελ

Σήμερα, μπλοκάρουμε ένα πλοίο 23.000 τόνων από το να φέρει πολύ ρυπογόνο @Ukvolkswagen Diesel Cars στο Ηνωμένο Βασίλειο. pic.twitter.com/m2a1g5w4mq
– Greenpeace UK (@greenpeaceuk) 21 Σεπτεμβρίου 2017
Η αστυνομία γνώριζε τη διαμαρτυρία στο λιμάνι του Τάμεση λίγο πριν από τις 9 π.μ. την Πέμπτη το πρωί και παρακολούθησε τη σκηνή όπου βρήκαν επιπλέον 41 διαδηλωτές είχαν κλιμακώσει το φράχτη και εισήλθαν σε προστατευόμενες περιοχές του ίδιου του λιμανιού, όπου οι μεγάλοι αριθμοί νέων αυτοκινήτων είναι σταθμευμένοι αναμονής διανομής . Σε μια δήλωση, η Greenpeace δήλωσε ότι ήταν “προσπαθώντας να ακινητοποιήσουν όλα τα αυτοκίνητα ντίζελ αφαιρώντας τα κλειδιά τους”.
Στη δική του δήλωση, η Volkswagen δήλωσε: “Γνωρίζουμε μια διαμαρτυρία σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Sheerness στο Kent. Το πλοίο περιλαμβάνει μια ποικιλία αυτοκινήτων ομάδας Volkswagen, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων βενζίνης, ντίζελ και plug-in. Τα οχήματα ντίζελ, τα οποία αποτελούν το αντικείμενο της διαμαρτυρίας, πληρούν τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών Euro 6. ”
Τι πιστεύετε για τη διαμαρτυρία της Greenpeace; Ενημερώστε μας στα σχόλια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *