πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Μόνο 3 αστέρια για το Suzuki Jimny στα τελευταία αποτελέσματα του Euro NCAP

Μόνο 3 αστέρια για το Suzuki Jimny στα τελευταία αποτελέσματα του Euro NCAP

έχουν κυκλοφορήσει η τελευταία παρτίδα των βαθμολογιών Euro NCAP. Το Audi A6 και το Volkswagen Touareg πέτυχαν τη μέγιστη βαθμολογία πέντε αστέρων, το Ford Tourneo Connect σημείωσε τέσσερα και το χαμηλότερο σκορ στην τελευταία παρτίδα πηγαίνει στο νέο Suzuki Jimny, το οποίο απονεμήθηκε τρία αστέρια.
Ο Jimny σημειώθηκε σε αρκετές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των ενήλικων επιβατών του 73 %. Η βαθμολογία προκλήθηκε τόσο από τον αερόσακο του οδηγού, ο οποίος δεν διογκώνεται αρκετά με αρκετή πίεση για να σταματήσει το κεφάλι να έρθει σε επαφή με το χείλος του τιμονιού και λόγω της πιθανότητας παραμόρφωσης γύρω από τους πυλώνες της μπροστινής πόρτας στο τεστ αντισυμβαλλομένου μπροστινής μετατόπισης , η οποία συνέβαλε σε μια αδύναμη βαθμολογία για τον κορμό του οδηγού. Τα μπροστινά καθίσματα προσφέρουν μόνο περιθωριακή προστασία whiplash σε περίπτωση πίσω αντίκτυπου.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα προς πώληση τώρα
Η προστασία των παιδιών ήταν καλή συνολικά, με τον Jimny να βαθμολογεί το 84 %. Ωστόσο, τα σημάδια χάθηκαν στην κατηγορία των ευάλωτων οδικών χρηστών ως αποτέλεσμα σκληρών πυλώνων του αλεξήνεμου. Σημείωσε τα χαμηλότερα σημάδια της στην κατηγορία τεχνολογίας ασφαλείας. Η αξιολόγηση 50 % απονεμήθηκε λόγω του γεγονότος ότι το αυτόνομο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης αγωνίστηκε να εντοπίσει τους πεζούς σε χαμηλό φωτισμό και δεν μπόρεσε να ανιχνεύσει καθόλου τους ποδηλάτες.
Το Audi A6 ήταν ο ισχυρότερος σκόρερ στις πιο πρόσφατες δοκιμές NCAP, επιτυγχάνοντας την προστασία των ενηλίκων ύψους 93 % και ένα ευάλωτο δρόμο των χρηστών του δρόμου 81 %. Το Touareg ξεπέρασε ελαφρώς το A6 τόσο στις κατηγορίες προστασίας των παιδιών όσο και στην ασφάλεια, κάνοντας 86 και 81 τοις εκατό αντίστοιχα με το 85 και 76 τοις εκατό της Audi.
Το Facelifted Ford Tourneo Connect πέτυχε μια εξαιρετική βαθμολογία ενήλικων επιβατών 92 %, αλλά δεν έφτασε αρκετά στα πέντε αστέρια λόγω της βαθμολογίας 65 % στην κατηγορία των ευάλωτων οδικών χρηστών.
Μάθετε περισσότερα για το νέο Suzuki Jimny εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *